PR CUAET
-
Потрібно подавати 0 декларацію
-
Так. Але Нок номер на цю роботу ви маєте мати - обрати з консультантом/ самостійно і отримати згоду HR що саме він підходить
-
Ніяких. Якщо знайдете тут роботу, та матимете достатньо досвіду, зможете податись.
-
Здравствуйте- отзовитесь- кто из Квебека подался по программе для украинцев- интересна статистика. И есть какие то продвижения ?
-
Треба, ми коли перший раз подавали, то дохід до приїзду вказували, точну суму з податкової декларації (фоп)
-
Вже додали і розподілили в платежі, тому що максимальний платіж на місяць протягом всього року 619.75$, а у вас він більше.
-
Доброго дня. Я вперше здавала такий тест, понервувала просто від самого факту. Все було як у курсі по підготовці, питання та структуру я розуміла. А найбільше мене винесло питання на writing - ви почули у своєму TV інформацію про книгу. Ви зацікавилися, але не знаєте назви, автора та про що вона взагалі, але вам дуже хочеться її знайти. І мусимо написати листа до своєї бібліотеки і попросити допомоги з пошуком. Я хв 5 була в шоці від самої ситуації, але все добре
-
Доброго ранку, хто підкаже чи health card покриє окуляри або лінзи якщо отримати рецепт від лікаря??? Провінція онтаріо
-
@myfree13 Ні, ohip цього не покриває. Але часто буває що страховка від роботодавця покриває окуляри/лінзи, перевірку зору і рецепт.
-
Доброго ранку, хто підкаже чи health card покриє окуляри або лінзи якщо отримати рецепт від лікаря??? Провінція онтаріо
-
Це переклад вже нотаріально завіреної довідки, оригінал виглядає по-іншому і на китайській мові
-
Якщо у вас немає жодних інших рідин, має бути ок. Тобто жодного крему, пасти, будь-якої рідини. Бо ліміт 10 шт на людину
-
Друзі, доброго дня Чи є хто брав довідку про несудимість з Кореї?
-
Неправда. На екрані якраз і є максимальний платіж. У мене такий. Я раджу трохи зачекати. У мене в акаунті інформація зʼявлялась поступово, не вся відразу
-
Я писала лист в Оттаву з цим питанням, мені сказали що для дитини якщо немає реєстрації - не страшно)
-
Ок. А якщо двоє дітей?
-
Хтось отримував номінації по Skilled Worker останнім часом?
-
Мені бухгалтер сказала, що може побачити Т4 в CRA (теж моя перша декларація)
-
У нас двоє дітей і річний дохід був маленький десь 22000.
-
Скоріш за все потрібна довідка з Китаю
12 Jan 2024, 17:45
92356/467682
2 minutes ago