PR CUAET
-
Продаж квартири скоріш за все не треба вказувати, але доходи можна буде вказати (це не обовʼязково, але може повпливати на виплати) за період до приїзду. Єдине що вам треба зрозуміти чи 90% вашого доходу за рік були в Канаді чи ні. В залежності від цього будуть рейтувати відповідно до того скільки ви часу в Канаді деякі податки.
-
Доброй день, підкажіть чи хтось стикався ЕЕ після саміту каже: CRS overall score 0, що могло піти не так?
-
Добрий ранок. Хто сьогодні має еппоінтмент в консульстві Торонто, напишіть, будь ласка, яка ситуація і чи приймають дорослих, якщо бронь на дитячий паспорт. Буду дуже вдячна.
-
Дякую за відповіді, буду чекати 🙏
-
Це коли дозапит був?
-
Так там же написано: на кожну дитину. Якщо ви не знаєте точно, то, напевне, краще не надавати неправдиву інформацію
-
Дякую
-
Довгенько( Дякую за відповідь)
-
Довідку про несудимість з Китаю треба брати після від'їзду і в основному також завіряти її потрібно
-
5 місяців
-
Чудово! А як довго чекали/чекають?
-
Мої знайомі вчора, інших знайомих попросили ще залити декілька документів
-
Довідки французькою не треба перекладати. Про це вказано на офіційному сайті IRCC. Це така ж державна мова, як і англійська.
-
16 лютого
-
Канада вже визнає апостиль, але поки що його не вимагає для імміграційних документів.
-
спасибо! а то я уже решила, что подкралась проблема, откуда не ждала)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/humanitarian-compassionate-consideration/intake-who-may-apply.html#who
-
Refugee не може подаватися за гуманітарною програмою. Про це вказано на офіційному сайті IRCC
-
Потрібна довіреність на людину яка знаходиться в Китаї, в кожній провінції Китаю потребують різний набір документів, деколи іноді потребують відправити оригінал паспорту. Mожна зробити через знайомих в Китаї або через агента
-
Це інформація з офіційного сайту, якою ви користуєтесь, я не знаю. На скріншоті сума платежів 3137$, ну не як вона не пляше за дві дитини з листопада місяця.
12 Jan 2024, 17:45
92382/465917
11 minutes ago