PR CUAET
-
В мене так місяць медицина "скакала" в статусах. Але потім зарахували стару і обновилося в обох сайтах
-
Ви не виповнили умови жодної програми схоже. Рік в Канаді є? Мовні екзамени дійсні? Гроші є на рахунку для всієї сімʼї якщо по FSW?
-
Коли ви приїхали?
-
Скільки років, яка англійська? Ви не набираєте 67 балів. Тест є, оціна освіти? Гроші зазаначили?
-
Ви на місяць раніше ніж я, тому по аналогії мало б бути в січні 2*1045, і далі щомісяця по 1045. За умови що двоє дітей старше 7 років і дохід мінімальний.
-
Якого числа у вас прийнято заявку в лютому? Ми приїхали 21.04.22 теж ще не отримали, але заявка прийнята 27.02
-
Свой NOC я знаю. Вопрос скорее в том, нужно ли заполнять этот раздел про job offer, если я его приняла год назад? Или достаточно просто указать в разделе опыта работы?
-
Підкажіть, будь ласка, чи повинні ми показувати гроші на proof of funds для FSW? Там у виключеннях є зазначено: are currently able to legally work in Canada.
-
Дякую!
-
Так треба. Якщо у вас нема лміа або року роботи, то маєтн вказати гроші, 21 тис на трьох за їх вимогами
-
Дякую!
-
Ні, ви все одно по fsw йдете. Або рік досвіду employee і ви стаєте CEC пбо лміа. Як нема, то мусите писати що гроші є і бути готовими їх підтвердити, якщо вас оберутт
-
Так Або система не пропустить Має бути proof of funds