PR CUAET
-
так цей пункт же тільки про лмао по суті або про те, якщо компанія готова надавати купу різних доків і супровід вас + писатись в контракті, що вас будуть тримати до отримання пр+1 рік ще.. Тобто це ж не просто джоб офер і усе..
-
6.11 подача и тишина как в танке. Судя по всему, дела ушли в квебек и там намертво застряли в очереди
-
А якщо є 18 місяців роботи як self-employed і стабільний дохід це може бути зараховано?
-
Тобто на пенсії, якщо ще будеш живий ))
-
Дякую. Схоже, нові закони тут вступають у силу через якийсь час 😊
-
Я думаю что лучше да тогда вам дадут возврат денег на семью или лично
-
Вітаю громадо, можливо є тут той,хто вміє писати афідавіт, звісно небезкоштовно :) практично всі документи готові, анкети заповнені, англійська нажаль не така, щоб писати, а прогнати через перекладач вважаю недоцільним,власне кейс наш нічим необтяжений, а навпаки.Можете писати в особисті. Гарного дня!
-
Я заполнял по инструкции с этого форума. Там говорилось, что просто написать свое имя. Похоже, я тоже попал с этой проблемой. Даже не знаю, что делать. Номинация истекает в мае. Если вернут после истечения номинации, то это будет означать все коту под хвост...
-
У мене майже весь дохід був не в Канаді того року. 2000 кад всього встигла заробити в Канаді