PR CUAET
-
Вітаю громадо, можливо є тут той,хто вміє писати афідавіт, звісно небезкоштовно :) практично всі документи готові, анкети заповнені, англійська нажаль не така, щоб писати, а прогнати через перекладач вважаю недоцільним,власне кейс наш нічим необтяжений, а навпаки.Можете писати в особисті. Гарного дня!
-
Я заполнял по инструкции с этого форума. Там говорилось, что просто написать свое имя. Похоже, я тоже попал с этой проблемой. Даже не знаю, что делать. Номинация истекает в мае. Если вернут после истечения номинации, то это будет означать все коту под хвост...
-
У мене майже весь дохід був не в Канаді того року. 2000 кад всього встигла заробити в Канаді
-
У меня после 2х звонков и письма пришло. Ждал почти 6 недель
-
У меня просто через карту открыт сайт с слотами 🤣
-
Во ск они открываются?
-
Це лист, який говорить, про те, що ви відповідаєте умовам програми. Це ще не PR approval. Скоро вам прийде лист з назвою Ukraine PP – Eligibility Passed – Approval Letter. Там знов буде написано, що ви є eligible подаватися на пр по цій програмі. Буде список з документами, які необхідні для фінального рішення. Більшість з них, якщо не всі, були подані при завантаженні аплікації. Треба буде відповісти на той лист тезисно по кожному документу. І чекати. Далі йде background check