PR CUAET
-
Дякую, я дзвонила вчора. Сказали що відправляли ще 26 лютого і що відправлять знову, але наразі тишина… от думаю завтра їм дзвонити чи почекати тиждень 🤔
-
Ну і офіс звісно Монреаль🥹
-
От у мене те саме, 28го лютого відправили, я дзвонила в пн, сказали чекати 5 днів) Але я подзвонила ще раз вчора і вони сказали, що зробили запит, щоб ще раз відправили і досі нічого😅 Завтра буду знову дзвонити (5 днів буде з моменту першого дзвінка)😂
-
Зараз нажаль Україна не створює ті умови, щоб туди хотілось повертатись... тому думаю більшість людей будуть граніти гризти, аби зачепитися за що-небудь, аби не повертатись туди... особливо у кого є діти... Нажаль Ураїна не дбає про своїх дітей, то хто про них подбає? Вірно, інша країна в якої на першому місці інтереси дітей. До чого я... в школі де навчались мої діти до війни немає бомбосховища, місто сказало що зробить, і на хвилинку вже 2 роки ,,робить,, , вони кладуть бруківку,асфальт і т.д. але в дітей немає бомбосховища. 2 роки діти навчаються дистанційно, якщо звісно не повітряна тривога, це навчання постійно переривається не по 1 разу, величезне навантаження як завжди на батьків. Коли ми запитали, як ми можемо повернутись в укр.школу після канадської, нам сказали взяти купу паперів, і вони подумають... в який клас нас відправити, можливо в той, з якого ми пішли. Серйозно? Тобто у всіх країнах без знання мови нас, взяли у поточний клас, а Україна не знає ще в який клас взяти своїх же дітей.
-
діджитал підпис приймається і має таку ж силу як і звичайний. але офіцер може цього не знати
-
Просто вказати суму
-
Я запитала який офіс, праймері офіс Нова Скошия, а портал 1 відправив Монреаль(
-
Це вони вам сказали що офіс в Монреалі? Я наразі незнаю, так як той лист не приходе…. Але підозрюю що це Монреаль 🫣
-
Дякую
-
А що за програма🤔
-
я імігрував за іншою програмою і підписував іншу форму, тож кейс не точно такий самий, але у мене діджитал підпис прийняли.
-
Я просто не знаю куда написать чтобы задать этот вопрос. Шли по шагам на Canada.ca. После получения решения собрали документы и отправили обычной почтой. Как дальше - не знаю. Может кто-то в курсе?