PR CUAET
-
Для України це можна витягти з дії
-
Если я не добавила справку о несудимости при подаче, АОR уже есть, можно ли ее еще добавить и как. Нужно ли сейчас, не затормозит ли это процесс? Или они сами запросят потом ? Спасибо
-
На сайті детально прописані умови стрімів & які документи необхідні Реферанс, докази оплати Іноді можуть дати додатковий запит на контракти і податкові
-
Я подався на 3 дня пізніше… ще чекаю
-
Дякую! 🙏🙏🙏
-
Дякую, але там пише що потрібні доки тільки по тому Ноку по якому вибірка була ОІНП(типу головний НОК), в самому ЕЕ пише, що якщо ми за якийсь інший стаж отримаємо бали, то тільки референс летер)) Тому не впевнена чи це взагалі потрібно в ОІНП надсилати)) робота в Україні по іншому Ноку була))
-
Який в вас Нок?
-
Доброго дня В мене запитання до тих хто вже здав Чи вистачило вам часу на reading ? Я от нервую, що не встигну Та як там на кожну секцію дається приблизно 10 хв , а мені методика skimming and scanning не дуже підходить Я люблю вчитуватись в текст щоб точно зрозуміти суть
-
Зачасту другий кредит ще беруть саме під здачу - квартиру чи недорогі таунхауси. Ми дивилися один, там потрібно було робити 2 поверх, тобто воно все підготовлено, але треба покласти підлогу, пофарбувати стіни і бейсмент був не зроблений. Через місяць на фейсбук стояв цей таунхаус на оренду в такому ж стані як і продавався, що мене дуже здивувало
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна вважати, що мій job offer is valid, якщо підкріпити референс леттер від роботодавця з обовʼязками, пейстаби та таймкарт і ворк перміт відкритий? Знайшла просто статтю і хочу перевірити інформацію.. Не впевнена, що дадуть LMIA