PR CUAET
-
Який в вас Нок?
-
Доброго дня В мене запитання до тих хто вже здав Чи вистачило вам часу на reading ? Я от нервую, що не встигну Та як там на кожну секцію дається приблизно 10 хв , а мені методика skimming and scanning не дуже підходить Я люблю вчитуватись в текст щоб точно зрозуміти суть
-
Зачасту другий кредит ще беруть саме під здачу - квартиру чи недорогі таунхауси. Ми дивилися один, там потрібно було робити 2 поверх, тобто воно все підготовлено, але треба покласти підлогу, пофарбувати стіни і бейсмент був не зроблений. Через місяць на фейсбук стояв цей таунхаус на оренду в такому ж стані як і продавався, що мене дуже здивувало
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна вважати, що мій job offer is valid, якщо підкріпити референс леттер від роботодавця з обовʼязками, пейстаби та таймкарт і ворк перміт відкритий? Знайшла просто статтю і хочу перевірити інформацію.. Не впевнена, що дадуть LMIA
-
EE вимагає лише референс. Але може бути до запит. Тому краще мати
-
На початку червня 2023 подались на намінацію, пройшли в першій виборці. 06 липня 2023 подали аплікацію 18 січня статус подачі змінився з отримано на в розгляді. 26 січня 2024 отримали номінацію сімья, 4ро. Наразі подались на федеральний етап. Чекаємо AOR (номер справи). ЗІ. Консультантів не брали, є куди гроші діти і без них)
-
Адмін асистенти це буде general 100% Немає змоги її зробити healthcare ніяк? По обовʼязкам
-
Есть ли у когото опыт подачи на Urgent processing of a permanent resident card ? подскажите как это работает 🙏eCOPR уже есть, но карты с которыми можно уже путешествовать я так понимаю ждать долго. Появились срочные обстоятельства и нужно срочно вылетать, родственник нуждается в мед помощи.
-
Читання 9