PR CUAET
-
Есть ли у когото опыт подачи на Urgent processing of a permanent resident card ? подскажите как это работает 🙏eCOPR уже есть, но карты с которыми можно уже путешествовать я так понимаю ждать долго. Появились срочные обстоятельства и нужно срочно вылетать, родственник нуждается в мед помощи.
-
Читання 9
-
Здавав вперше сам. На тій неділі
-
Перші тексти норм, але далі буде веселіше . В кінці читання вже по scanning.
-
Якщо не отрицали ніякого документу по ній то не треба. Якщо ви зараз в процесі навчання на ній тоді треба вказувати.
-
Як що є не закінчена вища освіта, треба її вказувати , чи краще не треба?
-
ОВП по КУАЕТ не є valid по системі ЕЕ. Тільки якщо ви перейдете на закритий перміт з лміа ви можете клеймити 50 балів
-
Вылетайте без карты и делайте в той стране куда летите проездной документ постоянного жителя для возврата в Канаду. Urgent processing if PR card это не касается первой карты ПР.
-
Привіт Планую приїхати в Канаду по програмі возз'єднанання родин (брат в Канаді має PR). Як швидко я зможу отримати work permit? Дуже цікавить даний момент
-
-
Я підібрала на ютюб собі стратегію, яка підійшла мені. Тренувалася з нею працювати. Залежить від тематики тексту, яка буде. І я була ,блін , тим щасливчиком, якому випало 2 відео і 2 останні тексти на читання((( як додаткові завдання.
-
Всім привіт. Запитання до тих , хто замовляв express доставку паспорта до консульства , через dhl. По трекіннгу dhl , доставлено більше тижня тому , на сайті МЗС , пише що не доставлено. Може хтось слідкував у себе , як довго чекати після доставки dhl. Дякую