PR CUAET
-
Якщо не отрицали ніякого документу по ній то не треба. Якщо ви зараз в процесі навчання на ній тоді треба вказувати.
-
Як що є не закінчена вища освіта, треба її вказувати , чи краще не треба?
-
ОВП по КУАЕТ не є valid по системі ЕЕ. Тільки якщо ви перейдете на закритий перміт з лміа ви можете клеймити 50 балів
-
Вылетайте без карты и делайте в той стране куда летите проездной документ постоянного жителя для возврата в Канаду. Urgent processing if PR card это не касается первой карты ПР.
-
Привіт Планую приїхати в Канаду по програмі возз'єднанання родин (брат в Канаді має PR). Як швидко я зможу отримати work permit? Дуже цікавить даний момент
-
-
Я підібрала на ютюб собі стратегію, яка підійшла мені. Тренувалася з нею працювати. Залежить від тематики тексту, яка буде. І я була ,блін , тим щасливчиком, якому випало 2 відео і 2 останні тексти на читання((( як додаткові завдання.
-
Всім привіт. Запитання до тих , хто замовляв express доставку паспорта до консульства , через dhl. По трекіннгу dhl , доставлено більше тижня тому , на сайті МЗС , пише що не доставлено. Може хтось слідкував у себе , як довго чекати після доставки dhl. Дякую
-
В якому ви місті?
-
Це теж був мій найбільший страх...
-
И да я не работник банка или риелтор 🤣 никого никуда не склоняю. Я вообще врач по образованию 😅 просто пишу наш опыт чтоб те люди кто реально думают, но боятся - подходили к вопросу не только наслушавшись страшилок что лучше не надо
-
Читаю і дивуюсь. Виходить Україна сказала Канаді, що їй потрібно, щоб українці поверталися додому, тому Канада підлаштовує свою імміграційну політику під українців? 😂 Канада дає можливість залишитися тим, кому їй вигідно для розвитку країни і економіки. Молодим, освіченим, з досвідом у сферах, які вигідні Канаді на даний час. Гуманітарні програми - тимчасові. І це логічно. Даючи підтримку країнам таким чином - це своєрідна інвестиція. Канада витратила мільйони на підтримку українців, але тепер, звісно, хоче отримати ці гроші (і більше) назад, даючи змогу залишитися тим, хто платитиме країні більші податки. Дати можливість отримати ПР всім одразу - це не виграшний варіант. Адже серед тих, хто приїхав, є багато людей, які будуть тягарем для економіки. Тут все продумано і ніхто не ставить українців на перше місце. В першу чергу Канада думає про себе і своє майбутнє. І слухати українську владу вона теж не буде. 😁 Люди, які тут залишаються, були б дуже доречні для України в майбутньому, але Канада ставить свої інтереси на перше місце. Це політика. Тут благодійність, на жаль, не має місця.
-
На практике еще лучше 😁 если вы думаете что все здесь делается по букве закона и налоги все платят по белому с каждой копейки-у вас плохой бухгалтер 🤣 Здесь никто и ничего не сдаст себе в убыток. Рынок аренды всегда ниже чем спрос на него. Чтоб снять что-то достойное люди из кожи вон лезут, собирают кредитную историю, отзывы и т.д чтоб снять хоть что-то не в старом Кондо с клопами и неблагополучными соседями. На каждое хорошее жилье в хорошем удобном районе по 10 человек в очереди. Первый дом это действительно просто старт. Обычно через лет 10 все берут второй уже для жизни, а первый уходит в аренду и платит сам за себя. Это пенсионная страховка для многих. Как раз к чтоб к пенсии у тебя было 2 выплаченых полностью дома и тогда ты уже downsizing в какой-то senior living комплекс и живеш на аренду + пенсию спокойно.
-
Краще за всем вам підібрати саме стратегію, яка працює для вас. Я теж зрозумів спочатку, що для 1-3 текстів мені взагалі не зручно і не потрібно робити якісь нотатки та скімінг, а потім, пройшовши ще 2 офіційні селпіп тренувальних тести, зрозумів, що і для 4 скімінг і нотатки тільки заважають