PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, паспорт для виїзду за кордон на подачу аплікацііі потрібно завіряти у нотаріуса?
-
І переклад до нього?
-
Сподіваюсь останнє питання 🤪 Ти потрібно добавляти диплом? Якщо мама не планує працювати за професією і вона закінчила в 1994?
-
Це було в квітні. Дата на запис відкривалась на червень. Тобто тоді було 2 міс. Ось за три дні до запису і прийшов лист.
-
А через сколько после регистрации пришло?
-
Підкажіть будь ласка якщо я ніколи в Польщі не перебував довше 6 міс навіть 5 міс не перебував я протогям 6 років їздив в Польщу вахтовим методом на 2-3 міс Мені потрібна довідка про несумісність з Польщі? Дякую
-
За три дні до дати запису приходить на емейл лист з інформацією про час, на який ви записалися. Ви підтверджуєте візит. Також є функція відмінити в цьому листі Після того як зловили слот на пошту не приходить нічого. Я робила скрін екрану, щоб хоч щось мати.
-
Та знаю)))
-
99% ймовірність!
-
Пишіть як спадає на думку
-
Я до речі намагалася chat gpt навчити перевіряти ті завдання. Я дала офіційний приклад завдання написаного на 7, він мені поставив за нього 10. Дала йому приклад ессе на 9, він пише 12. То я більше йому не довіряю 😁
-
Меньше думайте
-
Все буде добре. Спробуйте написати і закинути у чат GPT, там можна попросити оцінити. Потім ще у grammarly можна перевірити пунктуацію і спелінг. Подивитись, яке «слабке» місце. Попрацювати над ним, або просто підівчити базові правила ком.
-
@OstapBosak скажіть будь ласка стосовно лміа в Альберті, хлопцеві можуть через 1,5 роки його зробити, чи отримає дружина опен ворк перміт? І коли чекати таких змін, де можна про це почитати, чи залежить це від провінцій, цікавить саме Альберта. Хлопець працює на шпаклівці, і там багато працівників працюють на закритому хто був до куает, і інших націй. Бо через 1,5 роки наш куает завершиться
-
В мене проблема що я забагато думаю 😅 я вже передивилася купу відео на ютубі і коли починаю писати то впадаю в ступор. Бо хочу написати дуже розумно, в результаті не встигаю елементарно закінчити таск через overthinking 😭 Дякую що поділилися!🙏🏻
-
приходит тому, чья почта указана.
-
портал подтверждает, что кем-то была инициировано начало подачи апликация на получение PRкарты и портал по этой инициации подтвердил, что связка с основным акаунтом сделана. Теперь, сообщает портал, вы можете заполнять апликацию на получение карты, которую получают, когда есть уже решение по PR. Кто то ошибочно инициировал именно получение карты, а не получение PR. Порталы ничего сами не инициируют. И другим это не приходило, потому что все как положено подаются сначала на получение статуса PR. А на карту еще пока рановато.... еще годик подождать.
-
youtu.be/Dl1pg5TpjoQ?si=DERFQS7MOj7Mztwg на цьому каналі дивилась приклади письма 8 за спікінг, але я й не розмовляю тут з місцевими) якщо б 9, то було б 20 з 20 балів, зараз 18 з 20 за spouse
-
Ошалеть какие круты результаты, поздравляю вас 🥳
-
Спасибо попробую взять
12 Jan 2024, 17:45
9270/425617
2 minutes ago