PR CUAET
-
Десь питання спочатку, а в 3 тексті- абзац і всі питання, і знову
-
Тож найкраще буде, що саме для вас працює
-
Якщо зловлять навіть через 20 років, то заберуть громадянство, та ПР
-
мені позавчора прийшов мій дозвіл на роботу - не подовжили. Термін такий самий до 2025.
-
Поки реабілітація не буде надана, ви не маєте права на ПР, перміти, чи на візи
-
Скриншот
-
Також можна подавати клопотання на дострокову реабілітацію через 5 років після закінчення покарання тобто з 2023
-
Якщо стаття іде по Канадському аналогу з максимальним позбавленням волі меньш ніж 10 років, то через 10 років після закінчення покарання ви будете реабілітовані. Тобто в 2028му році. До того ви inadmissible to Canada
-
То ви там дійсно не жили? Для ПР вам треба буде подати довідки про несудимість тільки з тих країн, де ви жили більше 6 місяців
-
Я не сказала что не надо платить налоги. Я сказала что их надо платить правильно и тогда не будет налогов по 50% от дохода. Опять же есть собственность корпорации - а есть частная собственность.
-
А с дивидентов платятся налоги. Все сделано так чтобы по итогу это несильно отличалось от зарплаты.
-
Якщо зловлять, то відмова, бан на 5 років, і депортація
-
Дословно Вы писали про не платить налоги по -белому. Вот этому учить не следует никого.
-
Моя позиція Medical administrative assistant , вона є в переліку професій по цьому ноку. Я навіть не знаю на що її таке можна в медицині змінити... З тих професій що я глянула все ліцензійне...
-
Как раз про дивиденды писала 😅
-
Никто ничего незаконного здесь не делает. Нормальные бухгалтера наоборот делают все законно просто делают правильно. Включая выплаты дивидендов share-holders,
-
Ну не во всяких корпорациях и не весь мортгидж, а только процент- если это помещение используется для бизнеса. И все бизнес расходы, да. Но вввод ленег-это зарплата или диыиденты? А там уже личные налоги.
-
Дайте їм посилання на сайт IRCC, якщо цього мало - то звертайтеся за легал опіньйон (лист від адвоката чи консультанта, який розтлумачить їм закон)
-
Вони просто не знають. Але діти Воркерів в Канаді можуть вчитися безоплатно в школі, на Будь-якосу статусі
-
Вони просили залишати взагалі все у сумці, можно було брати тільки воду, якщо вона у прозорій пляшці без етикеток
12 Jan 2024, 17:45
92710/453229
3 minutes ago