PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка якщо я ніколи в Польщі не перебував довше 6 міс навіть 5 міс не перебував я протогям 6 років їздив в Польщу вахтовим методом на 2-3 міс Мені потрібна довідка про несумісність з Польщі? Дякую
-
За три дні до дати запису приходить на емейл лист з інформацією про час, на який ви записалися. Ви підтверджуєте візит. Також є функція відмінити в цьому листі Після того як зловили слот на пошту не приходить нічого. Я робила скрін екрану, щоб хоч щось мати.
-
Та знаю)))
-
99% ймовірність!
-
Пишіть як спадає на думку
-
Я до речі намагалася chat gpt навчити перевіряти ті завдання. Я дала офіційний приклад завдання написаного на 7, він мені поставив за нього 10. Дала йому приклад ессе на 9, він пише 12. То я більше йому не довіряю 😁
-
Меньше думайте
-
Все буде добре. Спробуйте написати і закинути у чат GPT, там можна попросити оцінити. Потім ще у grammarly можна перевірити пунктуацію і спелінг. Подивитись, яке «слабке» місце. Попрацювати над ним, або просто підівчити базові правила ком.
-
@OstapBosak скажіть будь ласка стосовно лміа в Альберті, хлопцеві можуть через 1,5 роки його зробити, чи отримає дружина опен ворк перміт? І коли чекати таких змін, де можна про це почитати, чи залежить це від провінцій, цікавить саме Альберта. Хлопець працює на шпаклівці, і там багато працівників працюють на закритому хто був до куает, і інших націй. Бо через 1,5 роки наш куает завершиться
-
В мене проблема що я забагато думаю 😅 я вже передивилася купу відео на ютубі і коли починаю писати то впадаю в ступор. Бо хочу написати дуже розумно, в результаті не встигаю елементарно закінчити таск через overthinking 😭 Дякую що поділилися!🙏🏻
-
приходит тому, чья почта указана.
-
портал подтверждает, что кем-то была инициировано начало подачи апликация на получение PRкарты и портал по этой инициации подтвердил, что связка с основным акаунтом сделана. Теперь, сообщает портал, вы можете заполнять апликацию на получение карты, которую получают, когда есть уже решение по PR. Кто то ошибочно инициировал именно получение карты, а не получение PR. Порталы ничего сами не инициируют. И другим это не приходило, потому что все как положено подаются сначала на получение статуса PR. А на карту еще пока рановато.... еще годик подождать.
-
youtu.be/Dl1pg5TpjoQ?si=DERFQS7MOj7Mztwg на цьому каналі дивилась приклади письма 8 за спікінг, але я й не розмовляю тут з місцевими) якщо б 9, то було б 20 з 20 балів, зараз 18 з 20 за spouse
-
Ошалеть какие круты результаты, поздравляю вас 🥳
-
Спасибо попробую взять
-
Ой класс! Дуже класні результати, вітаю! Як ви готувалися до письма самі чи з викладачем? Це 8 за спікінг?
-
а що ви знаєте про цих консультантів, мені їх рекомендували, не дуже роблять свою справу?
-
Вітаю! А скільки приблизно часу займає отримати LMIA?
-
Дякую
-
Я здавала два тижні тому 10,11,10,8)) проробила тести куплені на сайті за тиждень перед тестом. Англійська не моя спеціальність і 10 років взагалі не використовувалась і вчилась ще у школі, чоловік програміст, англійська щоденна, але ж не на життєві теми)) але здав 11,10,11,10. Двоє здали з першого разу, для ЕЕ це майже максимум по одній мові, за рахунок мого 8, менше на 2 бали. Здавала у Калгарі в центрі, дуже все було ок на тесті, ніхто поряд не заважав при спікінгу. Звісно трошки чути як хтось починає раніше, але коли вже ви говорите, то все ок
12 Jan 2024, 17:45
9275/474652
3 days ago