PR CUAET
-
Вам треба знову зробити реплей зі свого імейла зі всіма своїми депендентами. Нічого страшного що ще раз направите! Я спочатку теж тільки один відправила, а потім вже зі всіма іншими депендантами.
-
Доброго дня. Таке питання. Маю НОК 13201 Production and Transportation logistics coordinators. Сфера компанії - Construction. Якщо з такими похідними реєструватись у кабінеті ЕЕ, то це буде General або Construction вибірка? Як зрозуміти?
-
Доброго дня. Таке питання. Маю НОК 13201 Production and Transportation logistics coordinators. Сфера компанії - Construction. Якщо з такими похідними реєструватись у кабінеті ЕЕ, то це буде General або Construction вибірка? Як зрозуміти?
-
Ще запитання. в порталі 2 будуть потрібні фото. Потрібні нові ? тому що вже існуючи більше 6 місяців тому зроблені.
-
Де саме?
-
У мене так само. Вже більше тижня. Теж запитував , може хтось знає , чи довго чекати від доставлено в dhl , до доставлено в консульстві. Поки ніхто не відповів. Ні , без доставлено в консульстві , не отримати
-
Ні. Бо забирати немає що, поки не зʼявиться повідомлення. Його могли отримати , але ще не обробити
-
Так
-
Я ещё ничего не загружала), просто писали что подкреплепляют медкомиссию, вот и пытаюсь все выяснить