PR CUAET
-
Ще запитання. в порталі 2 будуть потрібні фото. Потрібні нові ? тому що вже існуючи більше 6 місяців тому зроблені.
-
Де саме?
-
У мене так само. Вже більше тижня. Теж запитував , може хтось знає , чи довго чекати від доставлено в dhl , до доставлено в консульстві. Поки ніхто не відповів. Ні , без доставлено в консульстві , не отримати
-
Ні. Бо забирати немає що, поки не зʼявиться повідомлення. Його могли отримати , але ще не обробити
-
Так
-
Я ещё ничего не загружала), просто писали что подкреплепляют медкомиссию, вот и пытаюсь все выяснить
-
А як сплачувати прискорену доставку? Я написано тут - canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi , чи у кожного консульства щось своє?
-
Напишіть їм листа та спитайте що робити в такому випадку. Чи може подзвоніть.
-
Забирати самостійно
-
Таке питання. Моя позиція може звучати як Medical Radiation Technology Aide. Такої позиції в ноку нема. Але є 33102, де в job title записано Radiology aide . Опису обов'язків на жаль саме для цієї Job title немає, але є для подібних - optometrist aide наприклад (той де нок) Що робити в такому випадку? Чи можу я підлаштувати ці обов'язки під свою Job title і використати цей НОК для EE health occupations(він є в списку)?
-
Фотографії потрібні не більше одного року. Для жінок вуха мають бути відкриті та волосся за плечами.
-
🔁 Обновление 2023-10-23 подались 2024-11-24 запросили биометрию переделать 2024-12-17 IMM 0191 они не приняли электронное, и отправили подписывать к нотариусу (Notary Pro) 2024-02-19 пришло Ukraine Approved - REASONS FOR DECISION - Applicants meet all eligibility criteria under the Ukrainian TPP. Application approved stage 1. 2024-02-23 Stge 1 - 2 Approval Letter for Ukraine Public Policy Files - you meet the conditions (eligibility requirements) for the public policy. To receive a final positive decision, you must meet all requirements of the Immigration and Refugee Protection Act and its Regulations to qualify for permanent residence. В этом же письме был длинный список документов, который они хотят включая финансовую инфу и кучу всего того, что уже подавали. 2024-02-23 пришел дозапрос на медэкзамен для мужа. Мы ответили письмом, что муж в Канаду приезжать не планирует и сдать медицину не может. 2024-03-07 пришло письмо от них, дают 16 дней: - "an officer will review the medical examination requirement for your husband" - дозапрос на медэкзамен для дочки. Она маленькая, так что не проходила его при въезде. - дозапрос на свидетельство о рождении дочки. Я проверил, я его действительно забыл приложить. Хотя у них должен быть, на CUAET подавали-то. - дозапрос на анкеты на мужа. IMM 5669 Schedule A Background/Declaration, IMM 5406 Additional Family Information. - дозапрос "уточните, где вы жили после 2022-02" - дозапрос на police certificate на мужа - еще есть слова "CURRENT FINANCIAL INFORMATION" без уточнения на кого. Впрочем, мне не сложно. PS: поскольку мы подались ~первыми из этого чата, выкладываю обновления подробно включая историю. Просьба админам припинить это сообщение, прошлая версия набрала больше 50 лайков.