PR CUAET
-
Я б з вами погодився, якби не квлька але: 1) Канада видала після ковіду ПР купі біженців з Африки та близького сходу, а до цього давала їм виплати пару років. Чи є у цьому сенс для Канади та її економіки - питання риторичне. 2) Наявність програми по видачі ПР громадянам Афганістану, без якихось особливих вимог, та окремої програми для мешканців Гон Конгу, з елементарними вимогами. (Тут раніше хтось висловлював думку, наче це через те, що Гон Конг це дуже розвинений мегаполіс, там всі сильно вумні і т д і т п, проте в такому разі було б логічніше запровадити для вумних вимоги не мінімальні, а як в Експрес Ентрі, чи не так?:)) 3) Статистика по гуманітарній програмі. Ледь не кожному русліку, який каже що він "нє хочєт убівать украінцев і вообщє за бутерброда Навальнага" дають ПР по гум. програмі. Ледь не кожному сирійцю вне залежності від статі дають ПР. По українцям 70% відмов. Я вже не кажу про те, що відмовляють чоловікам, які апелюють до того, що в Україні на них чекає насильницька мобілізація і загроза життю. Навіть жінкам з дітьми відмовляють, якщо вони не були прописані на окупованій території, і не можуть довести глибокий зв'язок з Канадою. Кажуть, наче в Україні безпечно. От кілька днів тому в Одесі загинуло немовля, в Одесі безпосередньо немає війни. Ракети літають і у Львів і у Київ, але для панів з ІРСС це не аргумент. І тільки не треба розповідей, що це через те, що "Україна не оголошувала війни". Сирія і Афганістан теж нікому на офіційному рівні не оголошували війни). Враховуючи вищевикладене, тут очевидна політична заангажованість політичного керівництва Канади, яке і впливає на міграційну політику і міграційні програми.
-
пізніше 31.03 не вийде податися. бо програма воззʼєднання сімей діє якщо у вас є тимчасовий статус в канаді, а якщо ви заїдете після 31.03 і отримати wp в аеропорту чи податися на нього зсередини канади до 31.03 не встигнете, то тимчасового статусу у вас вже не буде www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/pr-pathway-family-ukraine/eligibility-requirements.html
-
Якщо т4 , то легко самому можна заповнити на turbotax
-
да. Мы всегда делали через Гольфстрим для кучи виз, work permit, PR, citizenship - всегда работало. На всякий случай, справку о несудимости можно по номеру проверить на сайте МВД Украины, и я уверен что офицеры IRCC это умеют.
-
Мы в тот же день ответили вечером. Т.е. между 23 февраля и 7 марта они обрабатывали. Пост обновил.
-
Я пізніше 31.03 буду
-
Термін не вийшов, він фізично зіпсований
-
У нас в Новой Шотландии ребята, кто на больших производствах , все получают по AIP
-
Привет,сегодня сдавала тест по селпипу вот такие вопросы были в письме . 1 К вам придет новый ученик в класс с понедельника и учительница просит тебя написать новому ученику чтобы тот присоединился к вашему школьному проекту : - представится и объяснить почему ты пишешь -подробнее о проекте -когда где и мы увидимся чтобы обсудить этот проект 2 Некоторые в школе считают что нужно запретить детям играть снаружи школы в период обеденного времени ,так как это опасно : -выбираете чтобы разрешили -выбираете чтобы запретили
-
Visitor visa не дає хіба temporary resident status?
-
да, возможно