PR CUAET
-
Привет,сегодня сдавала тест по селпипу вот такие вопросы были в письме . 1 К вам придет новый ученик в класс с понедельника и учительница просит тебя написать новому ученику чтобы тот присоединился к вашему школьному проекту : - представится и объяснить почему ты пишешь -подробнее о проекте -когда где и мы увидимся чтобы обсудить этот проект 2 Некоторые в школе считают что нужно запретить детям играть снаружи школы в период обеденного времени ,так как это опасно : -выбираете чтобы разрешили -выбираете чтобы запретили
-
Visitor visa не дає хіба temporary resident status?
-
да, возможно
-
Тобто Канада ці рішення приймає просто так і не має ніяких інтересів і вигоди в тому? 🤔 Ви не погоджуєтесь зі мною в тому, що рішення тут не приймаються в інтересах людей? Зараз Канада може втрачає, та дивлячись вперед на майбутнє, мабуть, в тому все ж є якась вигода. І не забуваймо про зовнішню політику і лобіювання. Тут задіяно дуже багато факторів. Я по-моєму на одній сторінці з Вами про заангажованість політики. Не знаю, чому всі атакують 😁
-
Привіт Планую приїжджати в Канаду по visitor visa Подаватися на PR по програмі возз'єднання сімей (брат живе у Канаді і має PR) Чи можу я одразу отримати work permit (або скільки часу на це треба)?
-
Тільки ось цікаво, чи є якимось додатковим негативним факторои фінансовий туризм деяких хитрозадих українців (приїхали, узяли фінансову допомогу, набрали кредитів і поїхали), чи воно теж ні на що не впливає 🤔🤨. Деякі банки ж перестали видавати кредитки новоприбулим українцям, хоча спочатку так робили.
-
Дякую
-
Ні, вона заповнюється якщо користуєтесь
-
Пройшло вже більше року. Чесно каже, не памʼятаю куди відправлялась форма і супровідний лист. На той момент знайдено було в інтернеті, думаю якщо пошукаєте - знайдете
-
А кто занимает детские слоты? Ребята, вы чего? А те кто с детьми что должны делать? Отбирать у стариков и инвалидов? Оригинально😤