PR CUAET
-
добре зрозумів дякую
-
Да, такое ощущение, что так и нужно действовать, перевод + нотариальное заверение копии
-
Так, там назва сайту апостиль але то нічого не означає
-
без різниці чи є в мене апостіль чи нема робити як тут написано,
-
тобто у будь якому випадку мені робити все як тут написано,
-
Це не апостиль. Я робила два рази тому полцедуру знаю
-
це я тут знайшов
-
Сначала на сайте Wes платишь +282,5 дол за аккаунт. Они присылают reference number. С этим кодом отсылаешь сканы дипломов в украинское агенство для апостиля и перевода. Там есть прям спец услуга "для иммиграции в Канаду", это стоит 3600 грн. Украинская фирма сама отсылает в Wes. Результат - это пдф через полтора месяца
-
для евольвації диплому потрібен апостіль робити
-
Анна давала доступ до тих тестів на місяць, з сайту. Загалом дуже кориснл, коли 10 разів пройдеш читання і слухання то вже на тесті автоматом робиш
-
Виходить що у вашому випадку процес такий: робите копію, завіряєте копію у нотаріуса/комішенера, відправляєте цю копію перекладачу, він вам повертає копію+переклад (сшиті, українські перекладачі обов’язково сшивають, не знаю як канадські). Це не вимога ircc, але в Україні робили тільки так.
-
Вам не апостиль треба, а евалюацію диплому wes, то зовсім інше
-
доброго дня, в мене питання, якщо в мене на дипломі є апостіль мені потрібно ще раз робити апостіль. я робив це у Києві 3 роки тому для отримання візи у Корею
-
Заглом є великі шанси все 10 взяти, я на слуханні натупила тільки і 9 було
-
10 12, 4 уроки взяла і готувалася по тестам може до місяця, десь до 20 тестів, 8 варіантіа письма. Але я пару років письмом заробляла, так що то не показник
-