PR CUAET
-
33109 – Other assisting occupations in support of health services, Позиція Radiology assistant
-
Нет описания обязанностей? Какой нок у вас?
-
В мене просто знання нульові . А які ще є крім T4 ? Ми подружня пара , працювали майже цілий 2023 рік і на кінець року дружина пішла в декрет . Виплати по декрету це теж т4 чи якась інша форма ?
-
Так який нок?
-
Звісно є і звісно впливає. «Хитрозаді» завжди були і будуть. Так, як, наприклад, коли під час КОВІДу допомогу отримували кому треба і не треба. Ідеально не буває, в кожному законі можна знайти якісь вади і loopholes. Але певно, навіть враховуючи всіх «хитрозадих», Канаді з того є вигода.
-
Дякую дуже, бо я вже сивію(((
-
Дякую!!!!
-
От я так і думаю зробити. Взяти іншу професію з цього нок і вписати анологію тільки під мою
-
Выберите из этого нока то что вам подходит
-
Просто больших производств в НС не очень много) на самом деле я сделала вывод такой что если выбирать между AIP и провинциальной, то лучше AIP, но там и требований больше, и эвалюация нужна, и языковой тест обязательно, про designated employer вообще молчу. Поэтому конечно меньше людей по ней идёт, имею ввиду наших
-
Прочитайте внимательно , что пишут. Если есть отсылка на аналог- приравняйте к аналогу
-
Які в цьому ж нок
-
Ось описи інших job title .
-
Так. Але проблема в тому що взагалі немає опису конкретного Job title. Є подібних. Зараз скину також скрін що маю на увазі. Роботодавець готовий писати все що треба. Лиш би помогло
-
Спочатку клеїли всім візітор візи по куает а потім з літа 2022 почали клеїти ворк візи на три роки. Так ось ті хто з візіт візою під загрозою на видачі в аеропорті ворк перміту. Але це рідше ніж видача. Мої друзі з візіт візами отримали ворк перміти в аеропорті в середині Лютого
-
Смотрите, если вы можете в оффер внести 60% того , что в НОК и ваше начальство готово к этому- вперед . Мы так делали сметчик/ инженер. Работает муж сметчиком, а подался как инженер .
-
Ось моя професія в ньому
-
Ось нок
-
Ось моя професія в цьому нок
-
Ні. Це чуть інше. Хвилинку я кину скрін
12 Jan 2024, 17:45
93025/431637
38 minutes ago