PR CUAET
-
У нас куаэтовская виза только у младшего ребёнка, у всех остальных довоенные визы. Мы все получили по ним пермиты осенью 22го. в период действия программы. Это было прописано на канада.ка. На период пост куаэт это уже не прописано, только визы на которые подались в рамках куаэт до 15.07.23.
-
1,5 неділі це дуже короткий строк, черайте, може пройти і декілька місяців.
-
Доброго вечора!! Маю таке питання: якщо я букаю апойтмент на біометрію і вказую що на 3 людини( там є таке питання) чи мені потрібно знову букати на інших двох? Чи автоматично вони знають що нас буде 3 людини?
-
Якщо ваш кейс non EE тоді орієнтуйтесь на 3-4 місяці очікуванні відкриття кейсу (AOR).
-
Доброго вечора!! Маю таке питання: якщо я букаю апойтмент на біометрію і вказую що на 3 людини( там є таке питання) чи мені потрібно знову букати на інших двох? Чи автоматично вони знають що нас буде 3 людини?
-
Я з Вами цілком згодна, що міри стосовно біженців з Африки, близького сходу, Гонконгу тощо виглядають дещо абсурдними і непродуманими, але впевнена, що там все дуже зважено. Просто ми з Вами не бачимо всієї картинки.
-
😭😖
-
Але нема
-
А я припустила, що можливо таке чудо станеться, що викладуть слоти і в Едмонтоні
-
Це була Оттава
-
Ой, здається викладали минулого тижня, можете почитати вище в чаті, в пʼятницю о 19:20 вечора
-
Автовиправлення, вибачаюсь 😆😆