PR CUAET
-
Доброго дня. Оформлюю доставку виготовленого паспорту за допомогою DHL. Паспорт замовляв в консульстві в Едмонтоні. Чи правильно я розумію, що мені потрібно до них їхати особисто з заявою на доставку паспорта та з документами що посвідчують особу, чи можна надіслати таку заяву електронною адресою?
-
Тож бажаю всім хто ще не спіймав слот, терпіння і витримки, а також удачі 🤞
-
Так. Все добре. Чекайте
-
Так, вона така ж сама буде навіть коли ПР отримаєте 🤗
-
Я за віддаленою роботою вказувала адресу де я знаходжусь і працюю. В вашому випадку це Польша. Вас в формі питають адресу де ви працюєте, а не роботодавця. Мені здається вказувати адресу роботодавця то confusing для офіцера, бо дійсно адрес хісторі і робота відрізняються.
-
Ви не зможете поки це зробити. Тільки після AOR можна підвʼязати кейс до трекеру, але перед тим, ви ще підʼвяжете його до акаунту gckey.
-
Можна з податкової взяти виписку через Дію На крайній випадок лист від роботодавця з поясненням, чому не можна дати proof of compensation з інших джерел
-
Коли отримаєте AOR там буде написано по етапно що Вам потрібно буде зробити. Поки що перегляд вашого кейсу в трекері і акаунті gckey неможливий 🤷♀️