PR CUAET
-
Добрий день, ці два контакти маю
-
Ви жартуєте? До чого тут взагалі обговорювати щось, поки людина не стала на канадську землю. Мова про людей, які в Канаді 🤦🏻♀️
-
Так і є. Але ризик що не пустять все одно є. Ми їздили з порталом 2 за тиждень до eCoPR, то все ок було.
-
IRCC не має цікавити все що до 18 років ніби по освіті. А так - головне той що вам дає бал. Решта ніби по бажанню
-
На IRCC порталі ж є статус, там дата подачі, дата останньої зміни статуса, кнопка скачати заявку (всі документи) та сам статус можна побачити, у мені він лише Submitted
-
Перечитайте, що ви пишете. А потім зайдіть на сайт ircc. Якщо людина прилетіла по візі Візітор, у неї буде тимчасовий статус, який окреслений термінами цієї візи. Якщо людина отримає ВП, у неї буде статус воркер. І те і те - тимчасові статуси
-
Електронні версії немає ?
-
Чого тоді бухгалтер минулого року зазначила , що перед зустріччю потрібно відкрити ? Коли заповнюєте декларацію - там є пункт - назва бізнесу
-
Сьогодні замовив доставку через DHL, підтвердження та заяву з сайту консульства прикріпив до листа і надіслав їм на електронку. Наче все, їхати не обов'язково, на паперову пошту надіятись ще менше приходиться )
-
То не я. Пояснюю: віза (conterfoil) не є статусним документом, я і не сперечався, тільки казав, що то і є TRV. Але з візитеською візою можна заїхати (ну про пропустять чи ні - то інша тема), і отримати статус візитера (до 6 місяців), і цей статус буде статусом тимчасового резидента (візитера), навіть без самої visitor record. Ось так. До речі, незалежно від CUAET, visitor record можна робити на загальних підставах.