PR CUAET
-
Ви почули у своєму TV інформацію про книгу. Думаєте, що можна було почути там про книгу. Що перше приходить у мене: - Вийшла у цьому році - Запам'ятав, що вона зеленого коліру - Що це пʼята книга автора - Що автор завжди пише про пригоди
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, про процедуру продление ворк пермита, кто то говорил что можно подавать заново, до конца марта, я что тотслышал, так и не понял, мне остался 1 год, хотел бы попробовать продлить ворк пермит
-
Ок, ищу однофамильцев )
-
Продают не слоты .
-
Дякую
-
А как тогда их продают?
-
Слот нельзя передать другому человеку ! За исключением родственных связей
-
Кстати, подскажите кто знает как переписать слот на другое имя?
-
У мене знайомий розповідав про свого товарища, який на спікінгу №3, побачивши пляму на дивані, сказав, що напевно то напісяв пес. Отримав 9) Тож просто відштовхуйтесь від того, що дають і придумуйте що завгодно, вас не будуть за правдивість судити
-
Могу вам продать свой слот в Оттаве) детский
-
Я так уже купила за 100& ,нет ни слота,ни 100&. С ноября месяца только через Дия.молодцы наги прикрыли эту лавочку,а то коррупция хотели и здесь развить. Не получилось.
-
В каких отзывах вы читали
-
Найду покупателя - напишу )
-
Ну вы напишите в консульство, скинете потом ответ , интересно почитать
-
Вот. Тут тоже об этом кто-то писал. В общем, мое предложение в силе )
-
Ищите , продают нотификацию, по которой человеку на телефон прийдет уведомление о слотах в ту же секунду , и потом он должен зайти и успеть словить его
-
сьогодні був в консульстві і чув як по телефону співробітниця відповідала людині, що можна передати слот іншій людині, якщо їх про це попередити заздалегідь, наприклад емейлом з підтвердженнями від власника слоту і кому він його передає (це було в едмонтоні, якщо що)
-
Ви про внутрішній паспорт говорите?
-
Прострочений внутрішній паспорт їм підійде. Вони звітам просто інформацію про вас беруть: приписка, і тд. Точно знаю бо теж з таким робила, вже маю новий паспорт.
-
В закріплених є відео по цьому. Пробуйте
12 Jan 2024, 17:45
93332/434302
about a minute ago