PR CUAET
-
95% дають в аеропорту зараз (незалежно що в них паспорті-ворк чи візітор, ставили галочку "планую працювати" чи взагалі не ставили) маю вибірку кожної неділі по приблизно 200 кейсам
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам інформаційну допомогу У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo , Fido гарний мобільний оператор) Влада допоможе вам @Vlada_Slizko 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 *️⃣ t.me/UKRinCA/704 *️⃣t.me/UKRinCA/614 🤪🤩. Вантажні перевезення, мувінг в Калгарі - @Moving_Calgary ▫️+15879682050 🤪🥳.Безкоштовні речі, донейшен центр, допомога від волонтерів з речами - t.me/Moving_Calgary_Alberta 🤪😏. Робота в доставку їжі Та Uber Taxi 🚕 Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. 💬 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤨😒. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤨🤪.Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨🤨 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🧐Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤓Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com 🤨😎Відпочинок на море 7-14 діб🌊 з Канади. Люба допоможе організувати відпустку t.me/UKRinCA/416 🤨🥸Послуги бухгалтера (Податки, декларації, звіти, бізнес) звертайтесь до Марії 💩+1 (368) 887 4399 💩@Mariya_Mars Консультація по телефону-безкоштовно!🆓 🤨🤩Інна @Inna_Pyatova - працює в Telus, Koodo, Southcentre mall в Калгарі. ✏️Підключення домашнього інтернету ✏️Підібрати тарифний план на мобільний звʼязок від 25 баксів на місяць. ✏️Розстрочка на мобільний телефон та інші гаджети. ✈️Пишіть у телеграм 👇👇👇 @Inna_Pyatova Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, для подачі по гуманітарній програмі, всі перекладі документи обов’язково мають бути завірені адефінітом, чи достатньо сертифікованого перекладача?
-
Яку площу робочого місця вказували?
-
Вказували також , електроенергію , інтернет , - $500 майже
-
Самый точный ответ вы получаете из своего сертификата провинциальный номинации - есть ограничение или нет. Всё остальное - домыслы
-
Подскажите что такое ime
-
Видали на той самий термін. Подалася місяць назад. Прийшов поки що електронний апрув до 2025 року як і був. Паспорт в мене до 2032року.
-
Ваш идентификатор по медобследованию
-
Вопрос о провинции . Как я понимаю .Поэтому ответ нужно смотреть в описании программы.
-
Честно говоря, в условиях программ этого не видела. Есть условие о получение джоб оффера от того работодателя у которого получил стаж, но о том, что надо на него работать до подтверждения pr на федеральном уровне, в условиях провинциальной программы не пишут
-
Швидко! У вас до цього був вп на повних 3 роки?
-
Це можна на сайті подивитися) В минулому році була в червні, серпні і грудні
-
Будете замовлювати переклад - скажіть переклалачу і він зробить помітку, що на український пишеться як Олександр. Вже багато разів таке робили і проходило
-
Спасибо
-
Только сегодня заметил что в трекере номер телефона с укр кодом и несуществующий. Подскажите стоит что-то менять, делать запрос на исправление?
-
Ну та я мав на увазі площу, без різниці в якому вимірі 🙂 дякую!
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка від моменту подачі заявки на виготовлення нового паспорта , скільки чекати новий виготовлений паспорт ? І як мають повідомити вони про нього? Дякую
-
Там же в фітах вказується, не в метрах. В нас одне робоче місце 9х11, бо така вся кімната. Це бедрум, тому ставили що «використовуєм кімнату за іншим призначенням». Інше 10х8, бо також частина кімнати така на плані квартири. Це living.
-
Ви писали примітки як у відео інструкції??? І дати нові ставили?
12 Jan 2024, 17:45
93575/466106
4 minutes ago