PR CUAET
-
Швидко! У вас до цього був вп на повних 3 роки?
-
Це можна на сайті подивитися) В минулому році була в червні, серпні і грудні
-
Будете замовлювати переклад - скажіть переклалачу і він зробить помітку, що на український пишеться як Олександр. Вже багато разів таке робили і проходило
-
Спасибо
-
Только сегодня заметил что в трекере номер телефона с укр кодом и несуществующий. Подскажите стоит что-то менять, делать запрос на исправление?
-
Ну та я мав на увазі площу, без різниці в якому вимірі 🙂 дякую!
-
Доброго дня . Підкажіть будь-ласка від моменту подачі заявки на виготовлення нового паспорта , скільки чекати новий виготовлений паспорт ? І як мають повідомити вони про нього? Дякую
-
Там же в фітах вказується, не в метрах. В нас одне робоче місце 9х11, бо така вся кімната. Це бедрум, тому ставили що «використовуєм кімнату за іншим призначенням». Інше 10х8, бо також частина кімнати така на плані квартири. Це living.
-
Ви писали примітки як у відео інструкції??? І дати нові ставили?
-
Можливо @OstapBosak може точно відповісти на це запитання.
-
Моя кімната має десь 110, то ж я думав, чи не запропонують використовувати її ще для якихось потреб 😅
-
З того, що я читав, то 90-130 футів різонбл
-
Загалом люди зазвичай ставлять просто площу всієї кімнати де працюють.
-
Добрий день, І я плдавалась 15 лютого, прислали із старими датами ворк перміт, тільки обмеження назад додали 😂 Тому залишився наразі тільки 1 рік по ворк перміт. Робила все як по відео інструкції
-
Скажіть будь ласка, якщо їдеш з Канади на 1 місяц потім повертаєшся назад. Чи треба робити новий візітор рекорд для дитини?
-
Так, повні 3 роки
-
Тому результат, видали і з тими самими датами, тільки назад добавили обмеження
-
Я це зробила ще два роки тому як приїхала. Цей раз я просто подалась, і писала що I would like to extend my stay in Canada
-
Ви вписували цю фразу - I need to remove restrictions from my current WP?
-
У вас до цього був вп на повних 3 роки?
12 Jan 2024, 17:45
93586/429575
6 minutes ago