PR CUAET
-
Я отримала листа: «Ready for Visa. Please use this letter if you or your accompanying dependants are currently residing in UKRAINE» І там великий список що мені треба робити і куди бігти із паспортом по візу, а потім абзац: «B) If you are currently in Canada: You are not required to submit your passport and will be landed virtually. Please advise our office via webform within 5 days of receipt of this letter if you and/or any of your dependents are in Canada. Please include each person’s name/UCI and where they are currently staying/residing (in Canada or overseas)» І я в розгубленості читаю цього листа і не розумію, що від мене хочуть: щоб я подала на всіх трьох онлайн, чи я маю заповнити двох людей (що вже в Канаді) через форму, а третій із пакетом документів має мандрувати у візовий центр в Україні? Поможіть, хто розуміється, будь ласка
-
Я не вірю, що допоможе щось одне. Я вірю, можуть допомогти дії в комплексі. Як от консул організовував зустріч з підприємцями і там потрібно було озвучувати цю проблему. Написання листів і дзвінків в консульство. Дія вже є, кажуть що не відповідають) Обнулити рейтинг в Гугл Листи від організацій Скандали в посольстві Листи в державні органи Все це в купі має вплив. І звичайно потрібна масовість
-
Всем привет! Помогите пожалуйста бо запуталась. Ситуация: Ворк пермит до июня 25 года. Паспорт до октября 25 года. Хочу успеть подать на продление пермита до 31 марта. 1) Я не успеваю сделать новый паспорт, потому что это занимает около 3 месяцев верно? Если не так, поправьте пожалуйста. 2) Нужно ли проходить мед комиссию для подачи на продлевания пермита? 3) Есть ли шанс что продлят пермит на пару месяцев до окончания паспорта или даже на 3 года но с учетом что я сделаю новый паспорт? Буду благодарна за ответ!!! Спасибо!!
-
Можливо наш уряд і не хоче. Але щоб «захотів», то потрібно щоб люди цього вимагали
-
Все набагато простіше - нащо винаходити велосипед? Є вже приватна організація (ДП Документ), яка з радістю (я чомусь впевнена) відкрила б свої двері в Канаді. Мабуть, просто наш гавермент за певних причин не хоче, щоб це сталося. Якби хотіли - не було б потреби в додатковому аутсорсі, адже вже є українська організація-аутсорсер, яка це доволі непогано робить у різних країнах
-
Подавалась на пиар, сыну было 13, когда пришёл запрос на био, ему уже стукнуло 14, но запрос был только на меня..
-
До чого тут ультрапатріоти, якщо ви вже після окупації вже свідомо пішли навчатися і здобувати вищу освіту в окупанта з гербом Лаптєстану? Багато вузів на материковій України брали студентів з Криму, і потім ті отримували нормальні дипломи, а не з куркою на обкладинці
-
Можливо хтось знає, скільки часу займає продовження work permit? Справа в тому що я подалась на цю програму 28 лютого ( на підстав common law), а work permit у мене закінчується в травні 2025, також у травні починається навчання в університеті який планую поступати .. тепер переживаю чи приймають у мене документи - якщо Пр ще не буде, а ворк перміт закінчується раніше початку навчального року..
-
Нет нам надо сидеть и молчать и ждать