PR CUAET
-
Можливо наш уряд і не хоче. Але щоб «захотів», то потрібно щоб люди цього вимагали
-
Все набагато простіше - нащо винаходити велосипед? Є вже приватна організація (ДП Документ), яка з радістю (я чомусь впевнена) відкрила б свої двері в Канаді. Мабуть, просто наш гавермент за певних причин не хоче, щоб це сталося. Якби хотіли - не було б потреби в додатковому аутсорсі, адже вже є українська організація-аутсорсер, яка це доволі непогано робить у різних країнах
-
Подавалась на пиар, сыну было 13, когда пришёл запрос на био, ему уже стукнуло 14, но запрос был только на меня..
-
До чого тут ультрапатріоти, якщо ви вже після окупації вже свідомо пішли навчатися і здобувати вищу освіту в окупанта з гербом Лаптєстану? Багато вузів на материковій України брали студентів з Криму, і потім ті отримували нормальні дипломи, а не з куркою на обкладинці
-
Можливо хтось знає, скільки часу займає продовження work permit? Справа в тому що я подалась на цю програму 28 лютого ( на підстав common law), а work permit у мене закінчується в травні 2025, також у травні починається навчання в університеті який планую поступати .. тепер переживаю чи приймають у мене документи - якщо Пр ще не буде, а ворк перміт закінчується раніше початку навчального року..
-
Нет нам надо сидеть и молчать и ждать
-
Підскажіть будь-ласка, що тут потрібно вибрати щоб продовжити ворк перміт?
-
Добрий день! Можете порекомендувати будь ласкк перекладача в едмонтоні якому підходить скан оригіналу ( немає фізичного документу на руках) з української на англійську