PR CUAET
-
Добрий день! Хто може порадити медичний заклад для проходження медогляду за доступною ціною в Едмонтоні. Дякую.
-
Точно такая же ситуация, послушаю .но год назад уже подавала на новый wp, так как паспорт закончился и дату офицер поставил все равно май 2025, как и была ранее.
-
Слухайте, ви пропонуєте нам зараз погодитися з тим, що Крим - Росія, і що організації мають визнавати російські документи, видані Кримом? А якщо ми з цим не погоджуємося, то ми - ультрапатріоти??? Ви самі почали свій меседж, називаючи всіх, хто проти цього, ультрапатріотами
-
Timeline, AOS, Сімʼя з трьох, один в Україні Sep 28 Submitted Jan 18 AOR Jan 23 Bio request Jan 23 Med request Jan 24 Pre arrival Jan 26 Bio complete Feb 6 Med exam passed Feb 29 Military request Mar 1 Review additional doc Mar 6 Final decision Mar 7 Portal 1 Mar 8 Ready for visa
-
www.youtube.com/live/nFOuEeuFvbo?si=pVyAwGQAGEFx_jiq
-
от я тому і не кажу назву, що є такі як ви, які поділяють українців на "правильних" та "неправильних" і неправильним треба страждати, чисто тому що вони опинились не в тий час не в тому місці я вже мовчу про те що у людей були різні обставини щоб залишитися вдома (хворі батьки, відсутність грошей щоб поїхати вчитись в інше місто, банальних страх невідомого) особливо кумедно чути про "свідомо пішли навчатися" про дітей яким на 2014 рік було 15-16-17 років свідомості в цей вік хоч відбавляй)) для мене всі рівні є паспорт України - значить українець і я не бачу обставин чому не допомогти тим українцям у кого труднощі з документами