PR CUAET
-
Але у мене вимога в університеті pr карта або стаді перміт це потрібно додати до того як вони зарахують :)
-
Ну теоретично можна по прильоту намагатися отримати, бо офіцер має таке право. Але по прильоту починає тікати 6 місячний період легального статусу знаходження в Канаді як візітер без всяких рекодсов та пермітів, тому поки не закінчився цей період - нема сенсу відразу отримувати візіторрекодс. І велика вірогідність, що офіцер відмовить та скаже йдіть поки собі на 6 місяців і вже з їх закінченням подавайтеся на продовження статусу візітера.
-
Дякую, буду телефонувати в університет уточнювати це питання.. бо це післядипломна освіта може бути трохи інша специфіка
-
Якщо можна поділіться будь ласка, контактами перекладача, можна в приват. Дуже дякую!
-
Подскажите пожалуйста,сколько по времени ждать возврат налога после подачи декларации?
-
я пропонцю вам ставитися однаково до всіх громадян України, незважаючи з якого регіону України вони приїхали Крим це тереторія України і це офіційно международно визнаний факт і я начебто це не заперечував вище Є люди які опинились на окупованій тереторії, вони продовжували жити, вчитись, одружуватися, тощо Тобто в їх житті були якісь події і є документи які можуть підтвердити ці події. Так, формально ці документи не повинні існувати, але вони існують і події які вони засвідчують теж існують, ми не можемо відминити те що було в житті людини. Ви ж напевно не пишете скарги до IRCC що вони приймають свідотва про шлюб які видала російська влада в криму як пруф того що люди були в стосунках? Так і тут, організації повноважені IRCC проводити оцінку навчання яке було отримано аплікантом не думати повинен цей документ взагалі існувати, чи ні а проводити оцінку Вони і проводять, кожен встановлюючи якісь внутрішні вимоги. WES вирішив не зв'язуватись з документами з Криму, добре (хоча по телефону вони кажуть що приймають документи) Інші організації вирішили що вони можуть зробити оцінку освіти тих кто з Криму. Це все про приватне питання як ставитись до людей з окупованих тереторій. Чи робити їм якісь поступки, чи ні. Але це поступки не в якому сенсі не будуть означати визнання Криму російским чи тощо
-
Clb
-
Вам потрібен саме канадський перекладач?
-
Хто володіє інформацією, будемо дуже вдячні. Зняття обмежень з ворк перміу маємо зробити до 31 березня чи можна й після?
-
-
Доброго дня! Підкажіть, як долучати переклади до документів для завантаження в Портал: одним файлом (спочатку скан оригіналу і наступними сторінками переклад) чи двома окремими документами (оригінал і переклад окремими файлами)?
-
здравствуйте, скажите пожалуйста, во время подачи на визу и ее одобрение возраст был 16-17 лет, сейчас уже полные 18, написано было не сдавать биометрию на тот момент, но вижу много в чате закрепленных смс о том, что сдавать биометрию после 18-ти лет все же нужно и если да то кто знает как это можно сделать в лондоне
-
Дякую 🙏🏻
-
До 6 тижнів між етапами потрібно почекати як я читала, комусь швидше, комусь довше) але можна дзвонити, якщо більше ніж півтора місяця
-