PR CUAET
-
Який із цих пунктів ви вибирали, підскадіть будьласка. Дякую
-
Да, но я уже и отозвать заявку успела)
-
Не потрібно ніби, я візу оформив в 17 вже 19 ніде не чув, що згодом треба біометрія
-
а мне не приходило такое письмо вообще
-
Письмо passport request на вклейку визы? Если да, вам нужен ближайший офис VFS Global, отправить туда доки с паспортом на вклейку визы.
-
При чому, заходиш спокійно і протягом дня слоти висять (в Г‘юстоні). ДІЯ працює. Всі питання до консулів і бариг, які давно торгують слотами.
-
Так, ви навіть паралельно можете готувати документи на звичай і програми, щоб не втратити час
-
Ви його вже отримали?
-
Кожен другий в цій гілці.
-
Да уже увидела на сайте( Спасибо
-
Поэтому я и говорила за Слот
-
Пункт 3 уже неправда или по простому не соответсвует реальности. 120-150 дней
-
Так тут полно таких, кто аор уже давно получил и «перешел на новый уровень»
-
Доброго дня, підкажіть ми оформляли закордонний паспорт в Оттаві?! але при виборі консульства немає нашої адреси, в Оттаві є консульство та посольство, чи ми можемо замовити у будь-яке консульство Канади?!
-
Дякую щиро!
-
www.translationagency.ca/calgary_edmonton_ukr
-
Я уже просто не помню, вроде так и называется passport request. Может кто недавно делал напишут. Но там не возможно ошибится, оно о том что виза одобрена и надо отправить паспорт её вклеить.
-
Вибачаюсь,але дійсно не звернула увагу на термін дії вашого паспорта
-
Так воно для тих хто outside to Canada
-
Він ж написав що було 16 при окупації, то чому такі як ви? Чи ви в 16 б проти батьків і проти рос окупантів пішли лиш би не брати «паспорт з куркою на обкладинці»
12 Jan 2024, 17:45
93879/449362
9 minutes ago