PR CUAET
-
В какое время?
-
Я тоже оттуда
-
Добрый вечер участники группы, подскажите пожалуйста такая ситуация. Жена подала на новый WP, и получила новый с точно таким же сроком окончания как и старый до 04.2025, хотя загран паспорт у неё до 2032 года. Причем в новом добавилась приписка что она должна покинуть Канаду по окончанию срока годности WP.
-
З мого досвіду, нічого серйозного. Отримала таке ж 9 листопада, й досі тиша(((
-
Підкажіть, будь-ласка, в анкеті на PR через EE що відповідати на це питання якщо є робота і відповідно є job offer , але це CUAET без LMIA Does Petro Petriv have a job offer in Canada? The offer must: be for full-time and for at least one year meet different requirements depending on type of job (i.e. some need apprenticeships and certification) and be non-seasonal for Federal Skilled Workers. YES or NO
-
Це ви в дзеркало подивились, чи квіти не отримали? Я сказала те, в чому впевнена! А не бла бла бла. Знаю приклади реальні і є доказ з прецендентного права, але ж ви не зрозумієте
-
А мені здається що це ви « квіти не отримали» бо всім так хамовито відповідаєте ! І з приводу тої справи яку ви вказуєте як прецедентну, яка гуляє тут інтернетом, то спочатку б розібралися який кейс був в тої людини , і тоді б не були такі впевнені що той випадок може підійти всім для подачі на гуманітарну програму . Удачі і будьте добріші, кажуть це в житті допомагає!