PR CUAET
-
Ви не винні звичайно, просто ви чомусь називаєте речі не своїми іменами. Можливо тому що не розумієте ні англійської ні французької мов. Ось люди і намагаються розгадати також що це за лист, бо запрошенням подаватись на програму він точно не є.
-
Так я ж вам саме це і сказала 🙄 це не запрошення, де ви бачите слово запрошення? Чітко ж написано заявка на отримання картки, саме пластикової картки 🤷🏻♀️
-
Можливо, заповнили заявку на пр карту, не розуміючи що це за бланк...у мене є такий наївний знайомий 🙈
-
Нотаріус не може завірити переклад бо не володіє англійською/французькою мовами. І ніяк не може підтвердити правильність перекладу. Перекладач робить переклад, якщо робить по оригіналу документа - заврення ніякого не треба, якщо по копії документа (і ви копію і прикладатимете в свою аплікацію) тільки тоді треба її завряти). Далі обов’язково робиться афідавіт. Він робиться нотаріусом разом з перекладачем. У цьому документі перекладач клянеться що знає англійську/французьку, має дипломи і переклав все вірно, а нотаріус завіряє що перекладач дійсно існує і має ті дипломи про які каже. Часто перекладацькі бюро мають знайомих нотаріусів і процес всім відомий. Далі ви ці три документи (оригінал, переклад, афідавіт) збираєте в один пдф і прикріпляєте до аплікації
-
Просто з цікавості запитаю, нахуя?)
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Дякую
-
Ні, не важливо. Можна навіть не wp, а просто visitor мати. Вимоги мати wp чи тип паче по якій програмі нема
-
Скажіть будь ласка, якщо документи будуть перекладатися в Україні, то яка схема? Спочатку звірити їх нотаріально, а потім це перекласти або перекласти і нотаріально звірити переклад?
-
Может кто то знает.. по новой программе для членов украинских семей ( подача на PR) нужно быть гражданином Украины и иметь официальный статус в Канаде( например wp) для подачи. Важно ли по какой программе получен wp? (куаэт или новая программа для израильтян) .
-
здесь выкладывали в формате PDF кое что. В pinned - поищите
-
Доброго времени суток, Кто-то покупал подготовительные книги по CELPIP? Интересно услышать отзывы, рекомендуете ли Вы :)
-
Так вони не запрошують подаватися на ПР в цьому листі, а кажуть шо вони отримали заявку на ПР карту, саме карту пластикову, яка звʼязана з цим акаунтом 🤷🏻♀️ Ви в тому ПР порталі зайдіть і натисніть permanent residence confirmation cases і подивіться чи є там щось.
-
я делал, через оф канадский сайт находите ссылку на сайт ФБР, там регистрируететь, платите 18 долларов, квитанцию об оплате распечатываете, распечатываете бланк для отпечатков пальцев, делаете отпечатки сами или в полиции канадской, если сами то смотрите инструкции онлайн и купите чернильную подушечку или набор для снятия отпечатков на Амазоне, самому сделать сложно, но я сделал сам. Бланк с вашими отпечатками и квитанцию об оплате (она прийдет на почту, там будет номер вашего запроса и штрихкод) отправляете в ФБР, Fedex доставит за сутки, канадская почта за неделю или дольше, после того как они получат ваше письмо через 14 дней вы получите справку о несудимости на имеил
-
Что поделать
-
я отримал, але довго не видавало
-
Дякую, а що є якийсь інший документ? Чи це і є те, що треба завантажувати?
-
Ох …..
-
В итоге, я лечу в Одессе делать документы , всё и айди карточку и загранпаспорт
-
Ладно, по большому счету, это может быть и какой-то редкий случай и просто ошибка и непонятно что они имели ввиду. В любом случае удачи и вам и всем. От этого ожидания, отсутствия информации и длинной паузы у всех уже портятся нервы и хоть о чем-то поговорить вокруг темы пиар.
12 Jan 2024, 17:45
9401/456741
2 minutes ago