PR CUAET
-
Нотаріус не може завірити переклад бо не володіє англійською/французькою мовами. І ніяк не може підтвердити правильність перекладу. Перекладач робить переклад, якщо робить по оригіналу документа - заврення ніякого не треба, якщо по копії документа (і ви копію і прикладатимете в свою аплікацію) тільки тоді треба її завряти). Далі обов’язково робиться афідавіт. Він робиться нотаріусом разом з перекладачем. У цьому документі перекладач клянеться що знає англійську/французьку, має дипломи і переклав все вірно, а нотаріус завіряє що перекладач дійсно існує і має ті дипломи про які каже. Часто перекладацькі бюро мають знайомих нотаріусів і процес всім відомий. Далі ви ці три документи (оригінал, переклад, афідавіт) збираєте в один пдф і прикріпляєте до аплікації
-
Просто з цікавості запитаю, нахуя?)
-
Может кто то знает.. по новой программе для членов украинских семей ( подача на PR) нужно быть гражданином Украины и иметь официальный статус в Канаде( например wp) для подачи. Важно ли по какой программе получен wp? (куаэт или новая программа для израильтян) .
-
Доброго времени суток, Кто-то покупал подготовительные книги по CELPIP? Интересно услышать отзывы, рекомендуете ли Вы :)
-
Так вони не запрошують подаватися на ПР в цьому листі, а кажуть шо вони отримали заявку на ПР карту, саме карту пластикову, яка звʼязана з цим акаунтом 🤷🏻♀️ Ви в тому ПР порталі зайдіть і натисніть permanent residence confirmation cases і подивіться чи є там щось.
-
я делал, через оф канадский сайт находите ссылку на сайт ФБР, там регистрируететь, платите 18 долларов, квитанцию об оплате распечатываете, распечатываете бланк для отпечатков пальцев, делаете отпечатки сами или в полиции канадской, если сами то смотрите инструкции онлайн и купите чернильную подушечку или набор для снятия отпечатков на Амазоне, самому сделать сложно, но я сделал сам. Бланк с вашими отпечатками и квитанцию об оплате (она прийдет на почту, там будет номер вашего запроса и штрихкод) отправляете в ФБР, Fedex доставит за сутки, канадская почта за неделю или дольше, после того как они получат ваше письмо через 14 дней вы получите справку о несудимости на имеил
-
Что поделать
-
В итоге, я лечу в Одессе делать документы , всё и айди карточку и загранпаспорт
-
Ладно, по большому счету, это может быть и какой-то редкий случай и просто ошибка и непонятно что они имели ввиду. В любом случае удачи и вам и всем. От этого ожидания, отсутствия информации и длинной паузы у всех уже портятся нервы и хоть о чем-то поговорить вокруг темы пиар.
-
Permanent residence portal через який ви підвантажували всі документи (там де всі ті форми 0008 і тд, всі ваші документи грузили) ви створили 18 листопада? Але всю заявку ви засабмітили 26 грудня? Я правильно розумію?