PR CUAET
-
Якщо взяли довідку про несумісність через дію, її треба перекласти і завірити у консула? Чи тільки переклад зробити?
-
не очень понятно программа воссоединения семей украинцев открыла 24.10 а вы подали 23.10 или я что-то не понял
-
Якщо хтось планує в Вінніпезі відмінити biometric appointment в Березні то дайте знати будь ласка. Дякую 🙏
-
Ну видите , у каждого разная информация. Когда я хотела что бы мне передали слот , человек написал в консульство и ему четкий ответ дали что можно передать родственнику .
-
Навряд чи.. AOS основний non EE стрім Альберти, скоріш за все буде просто в іншому форматі, а-ля бальна система, EOI і тд..
-
я все подготовил заранее, поставил емэйл-нотификации и проверял страницу часто. Как открылась так и подал. Даты на письмах именно 23
-
У багатьох думки щодо цього розходяться. Одні відправляють у консульство, інші роблять переклад без консульства.
-
Підкажіть будь ласка, паспорт закінчується 11 червня цього року, продовжать зараз паспорт, щоб встигнути податися на WP ще раз, и як потрапити у консульство в Торонто, о котрій годині там бути, потрібно їхати з маленькою дитинкою
-
Лихо сработано. А можно узнать чью финансовую информацию затребовали, канадца, родственника или обоих
-
Ні, розвернуть. Тільки за два місяці, тобто в квітні.
-
Подсаажите пожалуйста. Мама приехала по куает 18 октябоя 2023. Не работает. Получает пенсию из Украины. Надо ли эти пенсионные указывать в налогах (при оформлении такс ретурн)? Если надо, то где?
-
Якщо людина була в Канаді 1.5 місяці, більше як гості, треба такси заповнювати?
-
В такому випадку не треба
-
Рахунок в банку, закрила перед відльотом. Все. В такому випадку потрібно?
-
Нічого з перечисленого Тішилася часом з онуком
-
Розкрийте будь ласка деталі що людина робила будучі гостем. Знімала житло, відкривала рахунок в банку, отримувала права/страховку?
-
Було би добре) але краще готуватись до гіршого)
-
в Альберте столько людей как в Онтарио не живет, так что такого точно не будет)
-
Есть шанс ещё попробовать в эдмонтоне
-
Торонто
12 Jan 2024, 17:45
94115/450587
about a minute ago