PR CUAET
-
Рахунок в банку, закрила перед відльотом. Все. В такому випадку потрібно?
-
Нічого з перечисленого Тішилася часом з онуком
-
Розкрийте будь ласка деталі що людина робила будучі гостем. Знімала житло, відкривала рахунок в банку, отримувала права/страховку?
-
Було би добре) але краще готуватись до гіршого)
-
в Альберте столько людей как в Онтарио не живет, так что такого точно не будет)
-
Есть шанс ещё попробовать в эдмонтоне
-
Торонто
-
Підкажіть будь ласка як ту довідку з Дії взяти? Я в Україні давно не живу та не бачу такої опції в додатку.
-
В каком консульстве это было?
-
чи можу я покинути канаду на місяць і повернутись?
-
Допоможіть будь ласка, як додати дитину, якій 14 років, шоб просити їй ворк перміт? Не бачу в акаунті можливості додати. А менших дітей додавати в окремій заповненій формі про family members - 5707?
-
Якщо у вас є багаторазова віза - то так
-
одним файлом (спочатку скан оригіналу і наступними сторінками переклад)
-
Добрый день , скажите пожалуйста, получили ли возврат какой то суммы после того отозвали семейную заявку Спасибо
-
чи це валідно продовжувати ворк перміт до 31 березня якщо старий ще дійсний більше року? хтось пробував? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Сервіси, потім довідки та витяги вибирайте, витяг про несудимість.
-
Сложный процесс или просто сделать отказ ?
-
Если после аор - то там уже частично вернут, при чем меньшую часть
-
Я получила полностью всю сумму обратно. Но я успела отозвать до аор.
-
Це робиться в процесі відповідей спочатку заповнення анкети на себе. Там є питання - бажаєте ви ще додати депендент. Треба відповісти Так . Потім з'являться питання про депендент і потім вже дві анкети на вас і депендс зі своїми додатками.
12 Jan 2024, 17:45
94128/450229
4 minutes ago