PR CUAET
-
Теж правда
-
Доброго, я не подавала на всіх окремо, вказувала у своєму запиті, що буде нас двоє і все)
-
В мене також український номер, не знаю де вони його взяли 🫣 вже давно не активний, думаю залишити як є, бо вони тільки листи надсилають) дякую, що підтвердили мої здогадки)))
-
я щось не розумію який зв'язок між взаємними насмішками меж мною та Ольгою на тему її злоби до людей у яких бажано/не бажано є якісь російськи документи та тим що тут є люди які втратили близьких на віїні Я насміхався над ними? Чи може над загиблими? Може над Україною? Ні Якщо хтось хоче за вуха притягнути ображання - прошу, але то вже не мої проблеми
-
Не уверена если вернёмся до июля. Т.к. мужу до сих пор не открыли визу 😞 будем ждать пока ему откроют
-
Sorry . Вечір
-
Добрий День. Допоможіть розібратися з ситуацією: Ми сімьєю з трьох чоловік приїхали в Канаду 13 серпня 2023 року. В мого девяти річного сина закінчується паспорт та віза візитор рекорд - в листопаді 2024 року. Чи потрібно мені податися на її продовженння до 31.03.2024. так як програма Cuaet закривається. В мене та дружини - візи та ворк перміт до 2026 року. Мене хвилює , що після цієї дати я не зможу отримати для сина безкоштовного медичного страхування - а він має інвалідність. ? Проблема в тім , що податися на виготовлення нового паспорту дуже важко немає вільних дат а продовжити паспорт в консульстві погоджуються за 6 місяців до закінчення строку дії.? Дякую
-
Серьёзно? Мне говорили, что нужно открывать счёт в банке , делать прописку и это займёт мин 2 недели 🙈 Спасибо за ответ 🙏