PR CUAET
-
Скоріше всього ви його вкладали при подачі на візу. А вони все памʼятають
-
В мене також український номер, не знаю де вони його взяли 🫣 вже давно не активний, думаю залишити як є, бо вони тільки листи надсилають) дякую, що підтвердили мої здогадки)))
-
я щось не розумію який зв'язок між взаємними насмішками меж мною та Ольгою на тему її злоби до людей у яких бажано/не бажано є якісь російськи документи та тим що тут є люди які втратили близьких на віїні Я насміхався над ними? Чи може над загиблими? Може над Україною? Ні Якщо хтось хоче за вуха притягнути ображання - прошу, але то вже не мої проблеми
-
Доброго вечора , підскажіть будь ласка де отримати лист від соціального працівника з підтвердженням доходів щоб податися на fair entry ?
-
В мене навіть не дає проплатити. Тож навіть не можу засабмітити. Але у вас ще менше місяця - то ж нормально ще по часу
-
Я вам все пояснила у першому своєму повідомленні. Повторюватися не буду. Бажаю успіху
-
А как вам передали?
-
Не подскажете, как передать Слот другому человеку?
-
Якщо ви з телефону робите аплікацію, то вам треба дозволити спливаючі вікна. Я теж довго не розуміла чому в мене немає вікна з оплатою
-
Так пише ж, що спочатку треба засабмітити документи У будь-якому разі, завтра зранку з ноутбука спробую знову
-
Бо аплікацію саму робила з ноутбука. Але не платила, бо не була впевнена, що правильно усе завантажила (бо в інструкції ж вказано, що додаток треба окремо подавати). І вже з роботи пробувала заплатити з телефону - не вийшло
-
Не уверена если вернёмся до июля. Т.к. мужу до сих пор не открыли визу 😞 будем ждать пока ему откроют
-
Sorry . Вечір
-
Добрий День. Допоможіть розібратися з ситуацією: Ми сімьєю з трьох чоловік приїхали в Канаду 13 серпня 2023 року. В мого девяти річного сина закінчується паспорт та віза візитор рекорд - в листопаді 2024 року. Чи потрібно мені податися на її продовженння до 31.03.2024. так як програма Cuaet закривається. В мене та дружини - візи та ворк перміт до 2026 року. Мене хвилює , що після цієї дати я не зможу отримати для сина безкоштовного медичного страхування - а він має інвалідність. ? Проблема в тім , що податися на виготовлення нового паспорту дуже важко немає вільних дат а продовжити паспорт в консульстві погоджуються за 6 місяців до закінчення строку дії.? Дякую
-
Дякую
-
Серьёзно? Мне говорили, что нужно открывать счёт в банке , делать прописку и это займёт мин 2 недели 🙈 Спасибо за ответ 🙏
-
Всім привіт! Прийшов П1 чоловіку (принципал в Канаді) да дружині (дперндант в Україні) . Чи потрібно обом відповідати на лист чи тільки пранципалу? І коли після П1 прийде П2 та есопр?
-
Мені в лекше.
-
Дякую
-
Страхування дитини прив'язане до ворк пермітів батьків. Ви також зможете продовжити його візитор рекорд/стаді перміт і після 31 березня. Це також робиться на основі ворк пермітів батьків
12 Jan 2024, 17:45
94176/450581
less than a minute ago