PR CUAET
-
Overseas CUAET temporary residence applications Data below are for the total applications received and approved between March 17, 2022, and February 27, 2024. Applications received 1,189,320 Applications approved 960,091 Arrivals to Canada under CUAET program Data below correspond to the number of people who have arrived in Canada under the CUAET program between March 17, 2022, and February 27, 2024. Arrived in Canada under CUAET 248,726
-
Спасибі. Чесно боюсь подаватись на виготовлення нового, бо необізнана в тому що робити далі. Мені банально не виготовлять його до 31 березня. А якщо б і можна було податись на продовження wp на основі справки про виготовлення нового паспорту, я просто не знаю як відбувається все далі, що якщо візу не дадуть знову, або що якщо wp не продовжать, а паспорту на який я отримувала по прильоту wp вже немає бо готується новий
-
Подскажите, пожалуйста, 24-2-23 stge 1-2 Вы отправляли все документы еще раз? Или ничего не отвечали?
-
Співпадає
-
У вас термін дії WP співпадає з терміном дії паспорту, чи WP закінчується швидше?
-
Склада іспит вдруге, ось мій останній результат, якщо цікаво, потрібні підручники чи поради, пишіть мені в особисті
-
Власні роздуми щодо цього. Я маю подібну ситуацію, тому лечу в Україну де за 7 днів маю виготовити новий і відповідно встигаю подати на новий WP до 31 березня. Витрати на квиток є ніщо в порівняні з наслідками для моєї родини після закінчення мого WP. Альтернативних варіантів таких як PR чи закритий WP у мене найближчим часом не буде.
-
Так
-
+ ви відразу можете подати клопотання на отримання нового паспорту в Україні для дітей до 12 років без їх особистої присутності.
-
Розумію. А старий паспорт з візою у вас лишається діючий і на руках?
-
А ви сказали що не служили? Чи як?
-
Там специфічний райтінг, треба знати типи тих ессе, як розкривати питання, та всякі нюанси і фішки)
-
Добрий ранок, скажіть будь ласка якщо думаєш подаватися по ААТР як СЕС то рік досвіду в Канаді має бути по одному ноку(тому що зі списку) чи можна два ноки? Я відпрацювала 8 місяців по одному ноку(не tech path), потім перейшла на нок зі списку tech path і працюю там 8 місяців. Дякую