PR CUAET
-
У кожного свій шлях. Я знаю одне (це закони Всесвіту): авансу і халяви у Всесвіті немає, а кожна наша думка/ дія/ емоція повертається сторицею. Просто коли ми щось отримуємо або не отримуємо у своєму житті - це все результат того, як ми жили раніше. І коли ти це розумієш, то свідомо змінюєш своє життя. Але це ціла філософія - не для інформації тут. І так вибачте, що висловлююся не по темі гілки 😊
-
Я знаю, тому дивуюся ,що люди так легко дезінформують інших
-
Сьогодні мені намагалися довести,що якщо мені відмовлять у гум програмі, то більше ні на яку програму подавати не можна буде
-
-
Ні,саме про гум програму
-
Подивіться, вище написали про 4 принципа. При подачі на гуманітарну ви будете вказувати, що погане трапитися у разі відмови і що ви не здатні подаватися по іншій, тому треба до вас прявити співчуття. А далі зясовується, що ви можете подаватися по іншій, тобто ви вказували неправдиву інформацію у попередній аплікації. Просто буде важко уникнути цього.
-
Добрий день, можливо хтось підкаже, якщо в мене паспорт до травня 2025 року і ворк перміт на основі паспорту також, то я ніяк не зможу його продовжити після отримання нового паспорту? А на паспорт досі ловлю слоти( Чи можливо якось продовжити до 31 березня, але з наявним паспортом, щоб хоч ворк перміт був в подальшому ? Якщо ні, то як в майбутньому з новим паспортом отримати ворк перміт?
-
Если у вас на детский а мне нужно на взрослый, я смогу по нему пройти?
-
Після того як вам видадуть ПР ніхто не відслідковує ваші пересування по країні. Люди так отримують ПРи по провінційних програмах, а потім через пару місяців їдуть в перспективніші провінції. Не мені їх осуджувати, але це досить поширене явище
-
Ой,ми з Ольгою одночасно написали🙈😂
-
Чому неправдиву. Наприклад, подавши на гум, а через місяць відкривають іншу легку програму. Отримаєш відмову по гум, і подаєш по новій. Тут вже помінялися обставини.
-
Чому неправдиву інформацію? Лише для прикладу - зараз у людини не вистачає балів для подачі по ЕЕ, а провінційних програм, за якою людина підходить, теж нема. Через півроку відкривається новий стрім, за яким людина підходить. І вона може податися. І тут нема ніякої неправдивої інформації
-
eCoPR - означає ви технічно вже маєте PR, а отже ваш попередній статус втратив силу (PR не може бути візитрером перебувати на основі візи та мати WP), але ID ви ще не маєте. При поверненні до Канади ви маєте предʼявити документ - Visa в українському паспорті анульована, PR ID немає => офіцер не може вас пустити. Ви звичайно можете оформити PRTD, проте я думаю ви швидше отримаєте свій PR