PR CUAET
-
Нема такого, у вас має бути профіль 300 балів і далі вам мають теоретично дати номінацію
-
Якщо ви мали на увазі, що людина отримала відмову по гуманітарній, і тут же подалася по ЕЕ з 560 балами - то, звісно, некомільфо. Але ж людина з 560 балами по Експрес Ентрі й не буде подаватися на гуманітарну. Або якщо вона добре "вкладається" в провінційні програми
-
Сомневаюсь, что кто либо даст точный ответ. Если посмотреть формально, то можно уполномочить родственника представлять ваши интересы перед IRCC, и он/она смогут официально все подавать за вас. Если смотреть не формально, то последние лет 6 в Канаде постоянно муссируется вопрос о том, что возможность проживания в Канаде - это привилегия, а не право. Как в этом случае отреагирует офицер никто не знает. Получение ПР ничего вам не даст. Это не гражданство. Его статус тоже нужно будет продлевать, проживая в Канаде.
-
Я вже не цікавлюсь, дякую
-
Мається на увазі, що така ситуація може трапитися коли ви будете за кордоном
-
Квебек це як інша країна - там інша імміграція. Ви можете піти по стем СЕС ЕЕ, але маєте жити не в каебеці і не мати бажання там жити Після отримання ПР вже всерівно До краще не переїжджати
-
Дякую за відповідь! Я помилково вважав, що можу подаватися по Canadian Experience Class проживаючи де завгодно в Канаді, навіть переїзд в Монреаль запланував. А вчора уважно почитав умови подачі, та побачив, що Квебек має інший процесс. На сайті IRCC написано, що якщо аплікант по EE проживає у Квебеку, то він забов’язаний переїхати жити в іншу провінцію, це мене збентежило.
-
-
Добридень. Підкажіть, будь ласка, доньці виповнилося 14 років, чи потрібно їй вже оформлювати Український паспорт і де це робиться? Ми 2 роки тому приїхали та перебуваємо у Канаді.
-
Добрий день! Можливо хтось порадить бухгалтера в Монреалі. Дякую🙏
-
Так, зрозумів. Дякую!
-
Спасибо