PR CUAET
-
Eligibility в кого non EE не інформативне. В кого ЕЕ тоді eligibility стає completed першим.
-
А дети депенды не заявники тоже должны быть в Канаде или только заявника касается?
-
У вас буде 7 днів щоб підтвердити що ви в Канаді
-
То буде уже ж не в момент получения решения.. я об этом и спрашиваю
-
Например ваша криминальная история, история путешествий и прочее что напрямую не относится к критериям eligibity
-
Брати квіток і бігом до Канади 😊
-
Да, будем договариваться как-то. У нее рейтинг очень высокий. Думаю что они пойдут на встречу чтобы не потерять студента.
-
Я даже не про пр. У вас 23 октября - stage1 получен 23 февраля.далее анкета за 25 октября получила апдейт 1 марта. Потом 5 марта. Этих анкет не может быть много. Но по факту так и не понятно с какой скоростью рассматривают анкеты за 1 день подачи. Например конец октября получит стейдж 1 через месяц или через неделю? Те кто получил после вас стедд 1,2 до сих пор не получили дозапрос как вы или портал 1.
-
я бы писал в университет, они обычно доброжелательны
-
Привіт всім. Хто вже подався на продовження ворк перміта? Я подалася на продовження ворк перміта і отримала лист від IRCC. Дата закінчення мого перміта до 23.05.2025, як і вказано в листі. Це означає, що мені його не продовжили?
-
да, об этом не подумал :)
-
Мені треба дитину в університет. Мені треба ПР до осені. Вже є офер і стипендія. Тільки треба ПР 🤗
-
Пробую підписати pdf файл, але видає отаку помилку, не завантажувати файл
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи можна виїзджати з Канади після подання на PR,чи потрібно чекати документи в країні?
-
Кстати, никто не в курсе если написать письмо в IRCC трогательное с просьбой ускорить процесс получения ПР для ребенка который имеет гранд а Университет. Я где-то встречала что это иногда работает. Что скажете, знатоки? 😉
-
Доброго дня. Підкажіть яка процедура виготовлення другого закордонного паспорту? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто оформлював DHL доставку, що ви вказували в заяві, там, де пише Управління ДМС у.... чи там де пише Територіальний підрозділ....Щось не можу зрозуміти що писати, подавали документи через Ген консульство в Торонто.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи можна виїзджати з Канади після подання на PR,чи потрібно чекати документи в країні?
-
Скоріш за все дали новий вп на такий самий термін. У вас був вп на 3 повних роки?
-
Вы героиня. И что не удалось никакой степендии как Украинцам получить?
12 Jan 2024, 17:45
94465/464834
less than a minute ago