PR CUAET
-
Доброго дня, хтось вже подавався на Rurel Reneval є хоч якісь шанси чи там так само як АОS?
-
В кого була така помилка ? Дати все вірно перевірили вже - і не розумію чому не пропускає завантажити файл .
-
10,10,8,8
-
Она училась на первом курсе здесь, когда началась война и мы просили, что в связи с тем что родители выехали, меняют работу и т.д. каких-то поблажек. Ни копейки не скинули, ни каких стипендии. Надеюсь, что если к осени будет пиар, то за 4 курс будет как для местных.
-
Дякую.
-
Добрий день, хочу уточнити по PR, допоможіть прояснити все хто знає🙏🏻ми приїхали 4.03.24 в Канаду Мого чоловіка мама громадянка Канади, він може подати на PR на скільки я розумію по спрощеній системі, через скільки часу +- видають картку PR, і чи можна після подання виїзджати з краіни не отримавши іі, приіхати пізніше за нею?
-
У вас має бути поточний нок основним в профілі експрес ентрі. Плюс інші умови щоб бути eligible по fsw
-
Спасибо большое ❤️
-
Добрий день, хочу уточнити по PR, допоможіть прояснити все хто знає🙏🏻ми приїхали 4.03.24 в Канаду Мого чоловіка мама громадянка Канади, він може подати на PR на скільки я розумію по спрощеній системі, через скільки часу +- видають картку PR, і чи можна після подання виїзджати з краіни не отримавши іі, приіхати пізніше за нею?