PR CUAET
-
В кінці анкети треба натиснути «validate” і зʼявляється qr код.
-
Тобто зареєструвати профіль не можливо, не виконавши вимоги сес? Тобто рік роботи і все таке інше?
-
Тоді так
-
Нажаль не по тій же спеціальності, тому як я розумію потрібно чекати рік досвіду
-
Правила стандартные от программы не зависят
-
Дуже добрий результат навіть для першого разу. Тобто покращили письмо і спікінг. Перші результати такі самі. Анна, якщо можна поділіться порадами і підручниками. В мене нижня 7, треба покращити хоча б до 8, а краще до 9.
-
Смотря по какой программе и в каку. Страну.если по гуманитарной и в страну своего гражданства то я думаю что нет
-
Бонжур, мсье, это касается открытого ворк пермита тоже? Или это применимо к закрытому ВП мужа? Гранд мерси
-
Тобто консульство лише переклад надсилає зворотньо?
-
Я уже у 5 был. И у Всех разное мнение . Кто то говорит платить огромную сумму налога , другие что не нужно
-
Хіба хтось вилетів з Києва увечері перед початком війни, тоді можна пробувати 😁
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html?fbclid=IwAR2k47H0gBcODJfVGGxABIlC6PnUDv1ROndIMo5KXLe_2LBZWTD_IJmabCY
-
Труа минут мадам,дизале,нужно ее найти
-
Как я понял главное чтобы супруг работал насчёт закрытого пермита не было разговора
-
😊 поделитесь ссылкой сильвупле
-
Вони зробили свій вибір, намагатися почати нове життя я вважаю більше цікавим і захоплюючим, чим якісь гроші
-
Дякую!
-
Сколько занимает процесс получения пр по этой программе не знает ни один человек на свете. Не ищите даже. Выезжать после подачи можно, но на момент получения надо находиться в Канаде (то есть надо быть готовым схватить чемодан, купить билет условно на ближайший рейс и ехать). За карточкой приехать не получится. Если вам одобрят пр когда вы будете за границей - то кроме того, что вы нарушите условия программы, ваша виза аннулируется. Въехать в Канаду вы просто не сможете.
-
Мадам,дизале.я не знаю мне это на будущее примерно через год полтора я консультировался мне дал миграционный адвокат ссылку ...
-
Величезну суму платити точно не треба, бо ви мали цю власність до здобуття статусу податкого резиденту Канаду. Шкода що ви не підготувались і не маєте документу про оцінкову вартість власності до переїзду. Тоді сплачувати податок треба лише на різницю між тим що коштувало тоді і на момент продажу. Бо цей «дохід» ви отримали як податковий резидент Канади і відповідно треба за нього сплачувати податок. Якщо є договір про подвійне оподаткування між Польшею і Канадою то ще мінус те що ви вже там заплатили
12 Jan 2024, 17:45
94526/467821
about a minute ago