PR CUAET
-
Дитині відмовили, чи ще просто не отримали? Іноді можна просто довго чекати на візу. Також треба періодично писати в IRCC, додавати скани ваших віз і ворк пермітів
-
Именно вся Европа делает второй раз подряд одну и туже ошибку- не помогает по максимуму они думают что их хата скраю. А она не скраб она следующая
-
Якщо не допоможуть Україні - в них не буде виходу. Доведеться воювати з рашею. Може, правда, не зараз, а через кілька років. Раша не зупиниться
-
А вы в Канаде? Тогда по месту прописки обращайтесь с просьбой помочь к местному депутату. Это его прямая обязанность
-
Отправка по электронной почте IMM5621GEN052022_2-141EN3FH.pdf
-
"голубые каски"это миротворцы ООН ч про них пишу. Сейчас да это проросийская организация я говорю про войну в Югославии конце прошлого века
-
Минуту
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship.html
-
Підкажіть, у мене термін WP довший ніж у сина. Як мені wp cина продовжити на основі мого?
-
мені просто цікаву а яки підстави? Як обгрунтували відмову?
-
Ми говоримо про ООН - яка повністю на боці росії
-
Я напишу.. как мне найти эту форму
-
Чтоб писать на английском я пользуюсь Google translate и Chat GPT надо е у писать задание check the grammar
-
Мы немного не про то говорим.загунлите что делали. "грубые каски "в Югославии и сколько тысяч людей они спасли
-
Привіт! Підкажіть будь ласка. Подаюсь на PR через сестру чоловіка, чи можу я апліканта додати чоловіка ( він в Україні не виїздний) та дитину його від першого браку ?
-
саме тому і буде війна. *уйло чує слабкість
-
Друзі, а де знайти вимоги провінційної ЕЕ програми? Я або чогось не розумію, або у Манітоби вимоги до досвіду роботи в провінції однакові і для ЕЕ, і для не-ЕЕ програми, але ж це якось дуже нелогічно - по ЕЕ набагато вищі вимоги, який тоді сенс людям подаватись на ЕЕ Манітоби взагалі якщо можна простіше через просто провінційну? Буду вдячна, якщо хтось знає і може допомогти розібратись 🙏
-
Якщо введуть ООН, то в України буде мало шансів на перемогу. ООН - абсолютно проросійська організація. Вже й у Сирії було доведено - як тільки ООН ставало відомо, де переховуються жінки/діти/інваліди - наступного ж дня туди влучала ракета.
-
Я вас очень прошу. Я не сильна в англ. На столько..если можете дать ссылку - дайте пж
-
Это понятно.все ...мы на ваш брат молодец.я не буду больше ничего писать о войне дизале мы на московском сайте а у меня близкие родственники в оккупации ....
12 Jan 2024, 17:45
94607/431111
less than a minute ago