PR CUAET
-
Мы немного не про то говорим.загунлите что делали. "грубые каски "в Югославии и сколько тысяч людей они спасли
-
Привіт! Підкажіть будь ласка. Подаюсь на PR через сестру чоловіка, чи можу я апліканта додати чоловіка ( він в Україні не виїздний) та дитину його від першого браку ?
-
саме тому і буде війна. *уйло чує слабкість
-
Друзі, а де знайти вимоги провінційної ЕЕ програми? Я або чогось не розумію, або у Манітоби вимоги до досвіду роботи в провінції однакові і для ЕЕ, і для не-ЕЕ програми, але ж це якось дуже нелогічно - по ЕЕ набагато вищі вимоги, який тоді сенс людям подаватись на ЕЕ Манітоби взагалі якщо можна простіше через просто провінційну? Буду вдячна, якщо хтось знає і може допомогти розібратись 🙏
-
Якщо введуть ООН, то в України буде мало шансів на перемогу. ООН - абсолютно проросійська організація. Вже й у Сирії було доведено - як тільки ООН ставало відомо, де переховуються жінки/діти/інваліди - наступного ж дня туди влучала ракета.
-
Я вас очень прошу. Я не сильна в англ. На столько..если можете дать ссылку - дайте пж
-
Это понятно.все ...мы на ваш брат молодец.я не буду больше ничего писать о войне дизале мы на московском сайте а у меня близкие родственники в оккупации ....
-
Если мы сами себе раду дать не можем и те кто при владі...воруют больше чем предыдущее то на какую поддержку можно ещё рассчитывать и от кого?!
-
Я так понимаю, что местные цены вуз не дал. Если не секрет, то что за вуз?
-
Я в свое время написал более 80 писем в кризлвую форму. Из Канады..ответ постоянно мне приходил один от миграц.офиуеров: ваше дело находится в приоритетной обработке. ...и так 15 месяцев. Потом попросил помочь депутата. Он решил вопрос за 3 недели
-
Спасибо
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Ось посилання на кризову форму
-
співчуваю, на якихось шахраїв натрапили
-
А вашем договоре аренды есть индекс забивает его в интернет.и вам покажет вашего депутата ..все просто правда?
-
Это помогалы видимо прошляпили
-
Де глянути на ті примітки з відео?
-
Я все что меня просили давала
-
Не я
-
а ви ігнорували
12 Jan 2024, 17:45
94620/431114