PR CUAET
-
Подав 06.10.23, був готовий до відбору 6.01.23. Тобто загалом 3 місяці
-
Я так зрозуміла тут людина не чекає на запрошення, а сама подає.
-
Будет. Когда человек пройдёт в выборку - провинция пришлет ITA. С этого момента у заявителя будет ограниченный срок (1 или 2 мес. Точно не помню) чтоб предоставить все документы и оплатить fee.
-
HR частіше за все погані листи пишуть( а якщо до ПМ звернутись? І так, колеги підходять лише якщо там ще працюють
-
хр або піпл оперейшн, моі колеги там вже не працюють нажаль я так розумію лист від рандомного тіпа ім не підійде
-
а коли ваш паспорт був у статусі виготовлений? просто цікаво що там по срокам зараз
-
В такому разі у вас не буде ITA Upd ETA буде після проходу у виборку
-
Скажіть будь ласка, після отримання номінації, коли подаються документи на федеральний етап, чи потрібно перекладати свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб та інші документи? Чи надати оригінали?
-
Так, по програмі спонсорства, де мій чоловік виступав спонсором.
-
Доброго дня , я тільки що отримав новий закордонний паспорт а старий закордонний паспорт ще не продовжував так як його термін дії закінчується через 4 місяці а з ним і віза і ворк перміт . Як найшвидше зробити нову візу і ворк перміт ?
-
Так я ж сама на провінційну програму подаюсь, без запрошення
-
Так там аутлендери всі, більшість провінційних програм не доступна. Ну і федеральний етап для всіх однаковий, якщо ЕЕ
-
ITA - це Invitation to Apply. Коли ви пройшли у виборку ЕЕ, вам прийде запрошення на документи
-
Підкажіть, що таке e-APR та ІТА date?
-
Я бы примерно год назад пр получил, если бы знал, что с номинацией провинции не 19 месяцев рассматривают, а несколько всего 😅
-
Так, думаю від сабміту рахується. Мій таймлайн 27/10/2021 Ontario NOI 25/11/2021 Applied OINP 18/01/2022 Ontario nomination: EE total 1071 points 28/02/2022 AOR 02/03/2022 BIL request Але все дуже змінюється, тим паче з року в рік, середнє от на сайті і є
-
Всем привет А знаете какие этапы федерального этапа если идти по non express entry PNP stream ?
-
Можливо є хтось з дипломом з ТНЕУ?😅 Чула від імміграційного адвоката, що були проблеми в WES з евалюацією дипломів з цього університету
-
В Celpip listening якась фігня
-
22 грудня о 17.10 був слот на лютий - півроку ганялись і нарешті пощастило
12 Jan 2024, 17:45
946/430360
2 minutes ago