PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, що означає те, що у трекері вказано, що вони отримали запрошений документ датою, коли вони його запросили? Бо я відправила наступного після запиту дня, і думаю вони ще якийсь час його «отримуватимуть»?
-
help.wealthsimple.com/hc/en-ca/articles/4409195216667-How-do-I-report-my-foreign-pension-income Так. Треба внести Foreign Pension Income section
-
Скажіть будь ласка, якщо візітор віза (не CUAET), то зараз по приїзді людині вп не видали в аеропорту. Якщо податися онлайн, то є шанс отримати вп ?
-
Ви заповнюєте не правильну заяву .
-
Едмонтон (довідка з витягом з Дії) Відправляли 29.01 Отримали 08.03
-
Тобто якщо візітор віза (немає вп), і подалися на пр, То можна продовжувати статус візітора на наступний термін не виїжджаючи ?
-
У Європі був лише тимчасовий захист, якщо Ви йшли за загальною схемою і нічого додатково не подавали.
-
Скажіть будь ласка, якщо людина з візітор візою, не має вп, має родича резидента, то також можна податися по цій програмі ?
-
Взяла довідку про несудимість з Чехії, але вона на чеській мові. Потрібно її перекласти та чи треба якось завірити? Дякую ❤️
-
1. Вище англ 2.Маєте бути кваліфікованим на потоків ЕЕ 3. Вужчий список ін деманд Це з першого погляду, дальше можна детальніше: www.canadavisa.com/manitoba-express-entry-pathway.html
-
Подала батька на продовження WP , він мав WP тільки до вересня 2024 тому що паспорт був дійсний до вересня. Зробили новий паспорт, подали на подовження WP, та видали тільки до вересня чомусь 2024 року. Може хто в має такий досвід, чому не подовжили WP на повні три роки, тобто це мало би бути до травня 2025. ?
-
Дякую
-
Дякую! Я не ту заяву просто знайшла.
-
Да, приехав по визитор визе, человек получает законный статус нахождения в Канаде (temporary resident visa, подробнее на canada.ca), что даёт ему право подаваться по этой программе при наличии родственника гражданина/ резидента.
-
Я вже зрозуміла, дякую.
-
Потрібно. Канада приймає документи лише англійською або французькою мовою
-
Подала батька на продовження WP , він мав WP тільки до вересня 2024 тому що паспорт був дійсний до вересня. Зробили новий паспорт, подали на подовження WP, та видали тільки до вересня чомусь 2024 року. Може хто в має такий досвід, чому не подовжили WP на повні три роки, тобто це мало би бути до травня 2025. ?
-
Вот это жесть 🤣🤣🤣 просто излевательство
-
З чого ви ловите з компʼютера чи телефона?
-
Дійсно, було на 10 квітня з 14:50 до 16:50, але теж не встиг...
12 Jan 2024, 17:45
94722/462070
2 minutes ago