PR CUAET
-
Та в мене є робота. Не хотілося б її кидати. А от шляхи до отримання пр лімітовані....
-
Доброго времени! Подскажите как задекларировать в турботакс 3000 помощи, какие дают по приезду в Канаду?
-
Дякую
-
не вижу таких ограничений в программе
-
Тоді вам і справді ворк перміт не потрібен
-
Так
-
У вас вже є стаді перміт?
-
Да уж. И МакМастер, и Карлтон, и Торонто также. А шансы получить PR к осени какие-то призрачные.
-
Саме це я і пояснювала бухгалтерам і в цьому році, і в минулому. Підраховувала всі виплати і надавала. Що першого разу, що другого, вони нікуди їх не вписали і сказали, що це не потрібно, а потрібно слухати тільки їх, бухгалтерів, а не читати фінансові ресурси 🤷. Хоч я реально хотіла вказати все, що можливо, від гріха подалі.
-
Дякую , тоді не будемо його робити
-
Line 11500 – Other pensions and superannuation - Canada.ca www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-11500-other-pensions-superannuation.html
-
Ось, офіційна інформація - треба декларувати соцвиплати з інших країн (пенсія є соцвиплатою)
-
Дякую☺️
-
Для DHL також цю заяву треба заповняти?
-
Добрий вечір. Підкажіть, чи можна використовувати пробіли в назвах документів, які загружаються на федеральному етапі по PNP? Бо в рекомендаціях спочатку приводять приклад як має бути: "Wong - John - Proof of Education -1." але в допустимих символах пробілу немає: File names can only contain the following characters: "A-Z" "a-z" "0-9" "-" "_" "."
-
Шановні, будь ласка, підкажіть. Якщо у мкну все ще працює ФОП в Україні, то чи треба якось відображати це в декларації?
-
А Вы Квебек?
-
В такому ж стані🥺
-
Добрый вечер, до сих пор не известно как поймать слот в посольство Украины?я с эдмонтона
-
А шо таке портал 1? Это типа апрув пр? Как его подтверждать?
12 Jan 2024, 17:45
94784/430578
less than a minute ago