PR CUAET
-
Line 11500 – Other pensions and superannuation - Canada.ca www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/personal-income/line-11500-other-pensions-superannuation.html
-
Ось, офіційна інформація - треба декларувати соцвиплати з інших країн (пенсія є соцвиплатою)
-
Дякую☺️
-
Для DHL також цю заяву треба заповняти?
-
Добрий вечір. Підкажіть, чи можна використовувати пробіли в назвах документів, які загружаються на федеральному етапі по PNP? Бо в рекомендаціях спочатку приводять приклад як має бути: "Wong - John - Proof of Education -1." але в допустимих символах пробілу немає: File names can only contain the following characters: "A-Z" "a-z" "0-9" "-" "_" "."
-
Шановні, будь ласка, підкажіть. Якщо у мкну все ще працює ФОП в Україні, то чи треба якось відображати це в декларації?
-
А Вы Квебек?
-
В такому ж стані🥺
-
Добрый вечер, до сих пор не известно как поймать слот в посольство Украины?я с эдмонтона
-
А шо таке портал 1? Это типа апрув пр? Как его подтверждать?
-
Так. Я стискала файл через цей онлайн додаток www.pdf2go.com/compress-pdf Він безкоштовний і добре працює
-
Вітаю У когось була проблема з помилкою у паспорті ? Отримала дитячий паспорт а там не вірний місяць народження? На email консульства написала , просто хочеться знати що мене чекає
-
Ну, може й так можна 🤷🏼♀️
-
Якщо ви мали дохід, то так.
-
Так, саме про цей рядок я і казала. Відповідь - українські виплати там не вказуються.
-
На жаль з багатотисячної громади Єдмонтона прийшло тільки 66... Дуже жаль...
-
Навіщо? На продовження паспорта - не треба. На продовження візи/ворк перміту - лише ті сторінки, де є печатки або інша інформація
-
services3.cic.gc.ca/ecas/redir.do?lang=fr&redir=app_pr_car#
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що потрібно додавати скан всіх сторінок паспорту одним файлом і щоб він важив не більше 2МБ? Дякую заздалегідь
-
В мене точно така ж ситуація. І роботодавець не буде заморочуватися з LMIA (велика мережева компанія, вони ні для кого LMIA не роблять). Тому і вчу французьку, щоб мати змогу працювати в цій компанії, якщо протягом 2 років не отримаю ПР
12 Jan 2024, 17:45
94794/462065
2 minutes ago