PR CUAET
-
Квебек?
-
Не знаю, може домовленості якісь між країнами. Там на сайті є ще, що бувають винятки, які в цій графі не вказуються, хоч можуть вказуватися в інших. Не знаю, я готова була вказати все, порахувала, але сказали не треба.
-
Так, його ворк перміт до 25, а паспорт до 26.мій новий пр до 26. Йому зараз 17 років. Останній 12 клас. Має поступати. Але при поступленні теж мабуть будуть дивитись на термін дії того воркперміну:(.
-
Скажите пожалуйста, продолжить work permit и visitor records надо одним файлом для семьи или все по отдельности ? Дякую.
-
Я теж по паспортам хочу спитати. Як що статус у трекінгу змінився на «виготовлено» як довго чекати доставки до консульства та чи можливо прискорити цей процес?
-
Багато людей були на роботі в цей час... Не всіх легко відпустять на мітинги
-
Вітаю У когось була проблема з помилкою у паспорті ? Отримала дитячий паспорт а там не вірний місяць народження? На email консульства написала , просто хочеться знати що мене чекає
-
Ну, то їх треба сканувати
-
У мене 6 сторінок з печатками і іншим......(((
-
Дякую дуже
-
Як оформити ДОВІРЕНІСТЬ для використання в Україні, будучи в Канаді? ‼️UPD: Інформація оновлена та актуальна! 1️⃣ Готуєте текст довіреності українською мовою. Ми співпрацюємо з нотаріусами в Україні і можемо підготувати текст з урахуванням особливостей вашого кейсу. 💸 Вартість підготовки тексту довіреності українською мовою через нашу агенцію: 80 cad 2️⃣ Якщо ви знаходитеся в Калгарі, ми додамо до тексту довіреності посвідчувальний напис, і призначимо зустріч із нашим партнером-нотаріусом в Калгарі, щоб підписати документ. Або домовляєтесь із нотаріусом у вашому місті. 💸 Вартість оформлення документу для підписання, якщо вже маєте текст: 20 cad Зазвичай, вартість у нотаріусів 40–80 cad. У нашого нотаріуса: 20 cad. Сплачуєте напряму. 3️⃣ Далі ви сплачуєте офіційний збір онлайн за послугу апостилювання та надсилаєте нам квитанцію + скан паспорта. 💸 Вартість: 10 cad. 4️⃣ Ми заповнюємо аплікацію, формуємо пакет документів та відправляємо на апостилювання. Готову довіреність ви отримаєте на вашу домашню адресу. 💸 Вартість цього етапу: 40 cad + експрес доставка в Едмонтон та стандартні строки доставки на вашу домашню адресу – 35 cad Ви також можете зробити це самостійно, інструкію шукайте на офіційному сайті або у нас в рілсі Проставлення Апостиля на документи, видані в 🇨🇦. 5️⃣ Після отримання апостильованої довіреності ви надсилаєте її нашому менеджеру в Україну (рекомендуємо сервіс Meest). 💸 Вартість: +/- 35 cad 6️⃣ Ми робимо переклад апостилю, (штамп буде англійською), нотаріус в Україні засвідчує переклад і підшиває до оригіналу. Готову довіреність відправляємо Новою Поштою довіреній особі. 💸 Вартість: 60 cad. ✅ І все! Нарешті ваша довіреність має юридичну силу і готова для використання в Україні 😌 Пишіть нам у директ @translationsagenda 💌 Наші менеджери розглянуть ваш кейс, детально проконсультують та нададуть всю необхідну інформацію!
-
На ворк перміт?
-
Я б оплатила завчасно. Не тратимете час під час подачі. А то всякі нюанси бувають: не спрацює щось, чи таку картку не беруть.
-
Дякую!
-
Так , це обовʼязково.
-
Я робила всіх разом. В такому вимадку той хто заповнює буде представником інших членів родини і треба буде додати форму згоди ІММ5713е для повнолітніх, яких ви представлятимете. Окремо теж можна.
-
В мене було виготовлено 14 грудня 1 березня прийшли паспорти додому( може тиждень від консульства йшло до Halifax)
-
Можете також дзвонити в Консульство.
-
Як IRCC відповідає на запитання www.instagram.com/reel/C3YGQzIuwVz/?igsh=Zmp5em1yaDBzanF4
-
А він вже мав до того вп на повних 3 роки?
12 Jan 2024, 17:45
94814/464834
about a minute ago